55 yıl önce (1966) bugün, savunma harcamaları ve enflasyonla körüklenen Vietnam çağı boğa piyasası tepeye vurdu ve Dow Jones Sanayi Endeksi 995’e ulaştı. Bundan sonra tekrar bu seviyeye ancak 11 Ekim 1982’de gelebilecekti.
55 yıl önce (1966) bugün, savunma harcamaları ve enflasyonla körüklenen Vietnam çağı boğa piyasası tepeye vurdu ve Dow Jones Sanayi Endeksi 995’e ulaştı. Bundan sonra tekrar bu seviyeye ancak 11 Ekim 1982’de gelebilecekti.
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Küresel Piyasalar: Petrol ve Dow Jones Endeksi sert düştü
Dow Jones Endeksi, yüzde 5.22 düşüşle 25.582 puan seviyesine gerilerken petrol yüzde 10 düşüşle Nisan'dan bu yana en sert günlük düşüşünü kaydetti.....
Tarih :10 Haziran 2020
GameStop hisselerindeki spekülatif hareketlilik küçük yatırımcıları küresel borsaların gündemine oturttu. Oxford Üniversitesi Profesörü Ian Goldin’e göre sosyal medyayla hareket eden yatırımcılar sürü psikolojisiyle hareket ediyor.....
JAS Üstadım,
Gel hem çay içek hem de Tom hakkında dedikodu edek...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
1648 LONG devam..
Biz aldık bi 1500 bastı ama küfürü basıp kapadım idi..
Şimdi açtım ekranı sağlam fışkırtma yaşanmış yine..
LONG var huzur var..
Yarın da GAP li + açar sürer gibi gözüküyor..DOW da bizim gibi düşmeyecem diye diretip duruyor..
Biden teşvikleri bi saçılsın bakalım piyasalara..
Yer İmleri