Erdoğan, "Restoran, lokanta, kafe, tatlıcı gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında Türkiye genelinde sabah 7 ile akşam 19 saatleri arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek.”
Erdoğan, "Restoran, lokanta, kafe, tatlıcı gibi yerler çok yüksek riskli iller dışında Türkiye genelinde sabah 7 ile akşam 19 saatleri arasında yüzde 50 kapasiteyle sürdürebilecek.”
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: İlkokul, 8 ve 12. sınıflar için 81 ilde yüz yüze eğitime başlayacak
Erdoğan: Düşük ve orta riskli illerde ortaokul ve liseler dahil eğitim başlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saat 19’a kadar açık kalma çok erken , ayrıca seyahat yasağı ne oldu bunun dışında hafta sonu yasak olmayan ilden yasak olan ile seyahat olabilecek mi ? Çok eksikler var
Yüksek ve çok yüksek illerde cumartesi günü yasak yok sadece pazar günü sokağa çıkma yasağı var
Kaldırmadan kaldırmış gibi yapıp.. yada tersi ;) sorun olursa sorumluluk almama..
hem
pazar neden yasak cumartesi serbest ???
Reha gayanın memlekettede yasak sürüyor
bir halt olacağı yok.
Yine toplu açılış. Kademeye gerek görülmemiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri