Sayfa 14/1003 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Dostum bu işler şans kısmet işi. Teknik analiz diye birşey yok derken bunu kastediyorum. Burada misal obo felan yok.

Yapılmaması gereken uyduruk iki çizgi ile öngörü sahibi olup paranı basmak. Yoksa sanal ve gazoz kapağı ile oynayanlara sıkıntı yok.

Bol şans..

Parayı basan alır, para yön verir. Sen otuz defa çizgi çek, hergün çizgi çizmekle senet yükselmiyor abi, makina jeton istiyor. borsa arz talep meselesi bir nev-i
    şindi burdan kaç kişi banka alır, senin gibi kafayı yemişler hariç
    bi düşün
    Niye millet kıtlıktan çıkmış gibi Ford alıyor, arz meselesi
    yağni adam para kazanacağını düşünüyor, yukarı çıkacağını öngördüğü için alıyor, ordan teknikçi görüyor bu şurayı kırdı daha gider diye atlıyor obürkisi tüh diyor satmasaydık diyor tekrar alıyor derken arz fazlası meydana geliyor. netekim tahta yapıcı da zaten zamanında malı yeterince topladığı için tahtayı sıkmıyor baskılamıyor, vin vin herkes memnun, çünkü herkes kazançlı.. Taaa ki sandalye kapma zamanına kadar. bunu kimse bilemez
    İşin özü şu,
    matematik den ziyade milletin iştahını kabartacak hisse bulmak, adam gözü kapalı almalı
    bak coinlere, millet saldırıyor, kapış kapış
    bak dollara, yine herkes saldırıyor, doviz büroları yok satıyor
    olay tamamen makinaya para çekme sevdası, bunu da yükselterek yapıyorlar, bizler sinek gibiyiz, nerde para var oraya yoğunlaşırız.albenisi yok abi bankaların, o yüzden sürünüyor.
    sen obo neyim yok diye yine çizmişsin grafikini, Halbukisi orda kocaman obo var
    Hamdım Piştim Yandım

Borsanın en büyük PALASI Benjamin.!!
    Bu gün borsayı yine çökertti.!!
    Pala Benjamin çökertmeye devam edecek.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Yabancı traderlar gri listeden sonra
    Mevzuatları gereği piyasadan çıkmak
    Zorundalarmış gibi laf etti Işık ökte?!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bu hafta sonu markete hiç gidesim yok nedense
    Seans bitiminde koştur koştur gittim abur cubur aldım. Çoğu fiyatlar zaten uçmuş yeni yıla ayçiçeği yağı 100 TL ye kapışırsiniz.

5. Adam ekonomıstım dedi durdu heryerde. Ülkenın üzerinde ekonomı stajını yaptı. Pes vallahi hepımız durup izliyoruz.

Cv sinde 4 yıl iett işçi calısması var resmi .
    birde duyumlarla bir ara sucuk satmıslıgı var.

Ne günlere kaldı ülke.

Dua edelim btc cakılmasın doları artırıp denge yapıyorlar belediyeler gittkten sonra borsada btc de doyuruyorlar

6. Süt ve hayvancılık kur ve faize bağli tarım da gübre mazot kura bağlı enerji hakeza şimdi A dan Z ye zam gelmeyecek mi ha bazı ürünler yok satacak.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yabancı traderlar gri listeden sonra
    Mevzuatları gereği piyasadan çıkmak
    Zorundalarmış gibi laf etti Işık ökte?!

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hepsi değil, bazıları. Ama sonuç olarak kötü bir haber.

8. Yakın zamanda mazot benzin 13 üzerine sıçrar.

Sayfa 14/1003 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •