Sayfa 14/91 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 105 - 112 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1. Hafta sonuna kadar , çıkıştan önceki seviyesine ( 3 TL.) gelmez inşallah.
    Bundan , herşey beklenir.

2. Böyle hisselerede kapsız bilğilendirmesiz aşırı hacimli hereketler olunca dikkatli olun derim sadece başkada bişey diyemem çok şey yazınca ooo üüü alamadın demii diyorlar neyse hele birde gazlayanlarda varsa iki kere dikkatli olun ve karı realize etmeyi asla ihmal etmeyin bank of a da dikkat edin bu gurup malı genelde oradan boşaltır
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

3. Devam filmi gibi galibin ky yla maceraları

4. İyi bir bilanço getirecek olamaz mı?
     Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Böyle hisselerede kapsız bilğilendirmesiz aşırı hacimli hereketler olunca dikkatli olun derim sadece başkada bişey diyemem çok şey yazınca ooo üüü alamadın demii diyorlar neyse hele birde gazlayanlarda varsa iki kere dikkatli olun ve karı realize etmeyi asla ihmal etmeyin bank of a da dikkat edin bu gurup malı genelde oradan boşaltır

5. Bilanço mu yani bilanço iyi gelecek buda kükreyip gidecek öylemi bu hisseyi bu şirketi galibi hiç iyi analiz etmemişsiniz derim kaldı ki o bilançoyu her bilançoda eritilir külçeye çevrilir veya yeşile sonra adrese gider bak metro nun bilançosunda mesela kaç para kar var 6 milyon mepeti ki 5 milyon muydu kos koca holding 6 milyon kar sana hiç mantıklı geliyor mu veya 26 işletme 24 benzinlik avm felan filan 5 milyon kar bu mantıklı mı ufaktan Bi işletme işleten biri bu kara baktığı an burada Bi ipnelik olduğunu anlar yani galericiler bu karı 5 e katladı daha ne diyeyim otomobil bayileri ya 10 milyon paran olsaydı ikitane merso al sat al sat sürekli çevirseydin parayı bu karı kaça katlardın acaba şimdi gelmiş çaycu holdingim 6 milyon kar etti diyor mepet 5 milyon karı var diyor inandın mı bu çaycıya

6. Çok irdelemeye gerek yok adamın tipine bak ne olduğunu anlarsın zaten bilançoya bakmaya gerek yok gürcistanda mahkemedede öyle yapar hakim tipine bakacak kaşeyi basacak

7. Galibin avukatına çok iş düşüyor bence mahkemeden önce Bi makyöz ayarlasın galibe Bi Mahsun masum Bi surat çizsinler belki öyle bir şansı olur

8. Bi örnek vereyim şimdi aklıma geldı antalyada Bi kuyumcu arkadaş yeni açılan Bi otelin kuyumcu dükkanını 1 sezonluğuna 300 000 euro ya tutmuştu yani şu hesap bile güzel Bi otel içindeki kuyumcunun sezonluk karının ne olacağını sana gösteriyor mesela bu turizm bakanının otelleri var değilim maxroyaller felan bir gün onlardan birine gidersen kuyumcu ya gir bir iki fiyat sor sonrada dükkan kiralarından basket kaç para olduğunu sor mesela adam sana kaç para diyecek en az 200 bin eurosu vardır şimdi bununda avm si var mesela otele bitişik orada kiralar kontratlar nasıl yapılıyor acaba ben o bulunan paraların bir kısmının ne olduğunu az çok tahmin ediyorum zaten de bakalım mahkemede nasıl açıklayacaklar bunlar

Sayfa 14/91 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •