Artan

50,60 10 18:10
155,10 10 18:10
11,55 10 18:10
13.622,50 9.99 18:10
13,43 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

4,77 -10 18:10
66,60 -10 18:10
6,40 -9.99 18:10
15,31 -9.99 18:10
82,10 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.842.464.081,50 18:10
6.247.549.422,94 18:10
6.027.012.246,57 18:10
5.114.424.935,79 18:10
5.095.291.413,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 14/978 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Viop XLVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bu deprem istanbul'da meydana gelirse, kapat gitsin TR'yi..
    İflah olmayız..
    Kaykamaklık, hastaneler,camiler, sağlam bina yok,anlaşılan..
    İstanbul depremine 10 yıldan az kaldı. İstanbuldaki binaların %50 den fazlası çürük en iyi şartlarda 10 bin bina yıkılsa 400 bin daire 1-2 milyon insan kaybı. Bu hesap Naci görür hocaya ait.

toprak alanı yeterli

aslında 2 katlı max 3 katlı binalar yapılmalı artık

deprem bölgesi olsun olmasın 3 kat yeterli olmalı şimdilik çözüm bu şekilde.

şehir merkezine yakın buraya yüksek imar verip rant elde edecekler diye bugün bu süreci yaşıyoruz

30 kat veriyorsan ona göre yaptıracaksın . yıkılırsa 7 sülasini kefil edecek cinsten.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Alper o yazı döndü dolaştı az önce bana geldi, gönderene bu yazının kaynağı nedir diye sordum, Tülomsaş fabrikadan emekliler grubundan gönderdiler dedi.
    Resmi kanaldan gelmeyen hiç bir yazıya inanmayın dedim.

sarı zemin üstüne beyaz yazı. rengi bile güven verici değil.
    Abi öyle bir şey olsa resmi kanaldan mutlaka gelirdi. Açık açık yazmadım da kolpa oğlu kolpa.

4. İmar affı diye birşey var bilen var mı? Hani zırt pırt para için çıkarılan ne olduğu belirsiz fakat sahibi olanların çok sevindigi binalar. Şu forumda bu saatte yazanların içinde bile bu dairelere sahip olanlar vardır. Ya da seçim yaklaşıyor diye kondurmuştur bir tane müstakil bir yere... Suçu orada burada aramayın. Biz ne istek devlet te hükümette odur. Böyle halka böyle müteahhit, böyle adalet, böyle ekonomi, böyle binalar layıktır. Önemli olan bizim yapacagimiz veya cesaret edeceğimiz yüzsüzlüklerin yakalandığımızda cezasının uygulanacağını bilmemizden geçer. Ama biliyoruz ki duruma ve kişiye göre uygulanmaz. Kravat taktı diye cezasının ücte birinin affedildiği adalet sistemi biz böyle dandik olduğumuz için hala yürümekte. Biz kendimize benzerlere oy veriyoruz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İmar affı diye birşey var bilen var mı? Hani zırt pırt para için çıkarılan ne olduğu belirsiz fakat sahibi olanların çok sevindigi binalar. Şu forumda bu saatte yazanların içinde bile bu dairelere sahip olanlar vardır. Ya da seçim yaklaşıyor diye kondurmuştur bir tane müstakil bir yere... Suçu orada burada aramayın. Biz ne istek devlet te hükümette odur. Böyle halka böyle müteahhit, böyle adalet, böyle ekonomi, böyle binalar layıktır. Önemli olan bizim yapacagimiz veya cesaret edeceğimiz yüzsüzlüklerin yakalandığımızda cezasının uygulanacağını bilmemizden geçer. Ama biliyoruz ki duruma ve kişiye göre uygulanmaz. Kravat taktı diye cezasının ücte birinin affedildiği adalet sistemi biz böyle dandik olduğumuz için hala yürümekte. Biz kendimize benzerlere oy veriyoruz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Güzel anlatmışsın.

Ben kötü bir şey olduğunda genelde ilk önce kendimi eleştiririm. Borsada şimdiye kadar takip etmediğim yanlış tahminde yapsa eleştiri yapmam.

Biz gibi toplumlarda kural şudur. Dersten 90-100 aldığında kendisi almıştır, 20-40 aldığında hoca vermiştir.
    "Kaç aldın oğlum 90 aldım, kaç aldın kızım hoca 40 vermiş"
    Herkes kendini düzeltemeden ülke düzelmez.

Genc bir cift, yeni bir mahalledeki yeni evlerine tasinmislar. Sabah kahvalti yaparlarken, komsu da camasirlari asiyormus. Kadin kocasina ' Bak, camasirlari yeterince temiz degil, camasir yikamayi bilmiyor, belki de dogru sabunu kullanmiyor.' demis. Kocasi ona bakmis, hicbir sey soylememis, kahvaltisina devam etmis.

Kadin, komsusunun camasir astigini gordugu her sabah ayni yorumu yapmaya devam etmis.

Bir ay kadar sonra, bir sabah, komsusunun camasirlarinin tertemiz oldugunu goren kadin cok sasirmis 'Bak' demis kocasina ' Camasir yikamayi ogrendi sonunda, merak ediyorum, kim ogretti acaba ?'

Kocası: 'Ben bu sabah biraz erken kalkip penceremizi sildim' diye cevap vermis.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/...ikayesi.58193/

Allah korusun istanbulda bir deprem olsa yollardan bir tane araç geçmez. Ne ambulans ne iş makinesi ne ekmek aracı. Millet açlıktan birbirini yer.
    Geçen haftaki muhabbeti anlatayım. Istanbulda bir iş yeri. Boşaltma tatbikatı yapmışlar. 3 buçuk saat sürmüş. Sadece calisanlarin dışarı çıkması. 3 buçuk saat.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Allah korusun istanbulda bir deprem olsa yollardan bir tane araç geçmez. Ne ambulans ne iş makinesi ne ekmek aracı. Millet açlıktan birbirini yer.
    Geçen haftaki muhabbeti anlatayım. Istanbulda bir iş yeri. Boşaltma tatbikatı yapmışlar. 3 buçuk saat sürmüş. Sadece calisanlarin dışarı çıkması. 3 buçuk saat.
    İstanbulda deprem olursa ne ambulans ne itfaiye ne cenaze aracı sokaklara giremez enkaz altında ölürseniz şanslısınız demişti biri
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    İstanbulda deprem olursa ne ambulans ne itfaiye ne cenaze aracı sokaklara giremez enkaz altında ölürseniz şanslısınız demişti biri
    ne ambulansı yahu tem oto yolunu bok götürür insanlar sıçacak yer bulamayacak bırak toplanmayı..

Sayfa 14/978 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •