Sayfa 14/1009 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 59.72

İlk tepe..

Biz gevşedik..

ZAR yüzde 2 fırladı..
    Bizi de aldılar..

59.74..

Tam orada bastılar tekrardan..ZAR 2 den 1.50 yükselişe gevşedi bu arada..

Nokta atışı..

İnsan yapımı değil gibi gözüküyor..
    Serbest piyasa görünüşe göre o kadar da SERBEST!!! değil...

TCMB bankalarla rutin görüşmeler gerçekleştirecek

Bloomberg'ün konuya ilişkin bilgi sahibi kaynaklara dayandırdığı bilgilere göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), özel bankalarla rutin görüşmeler yapacak.

İsminin açıklanmasını istemeyen kaynaklara göre banka, özel bankaların temsilcileriyle rutin toplantılar düzenleyecek.

Kaynaklara göre banka, önümüzdeki günlerde en az dört orta ölçekli bankanın yöneticileriyle bir araya gelecek.

Kaynaklar tarafından Bloomberg'e aktarılan bilgilere göre rutin olacak görüşmelerde mevduat faizi tavanı görüşülmeyecek.

Bloomberg tarafından iletişime geçilen dört bankanın sözcüleri, konunun hassasiyetini işaret ederek açıklama yapmayı reddetti.

mevduat tavan felan..Yok canım konuşurlar mı hiç..

Alıştılar..bu sefer paranın aklıyla alay ediyorlar..ama içerideki..

Dışarıdan gelenler akıllı para, içerdekiler salak para..o bakımdan yani..

Bir ''fear trade'' başlasa..hanya konya o zaman anlaşılır..bakalım..

3. gundwane reis macd deme bana yıl olmuş 2017 hala indikatörmü kullanıyorsunuz yahu.
    bizim 1,618 : 3,6110
    zar bizim 3,4910 da hani yaptığımız olayı önden yaptığı için trendde bizden önde gidiyor işte adamlar 1,618 noktasını kırdı geçti bizim 3,6110 u geçmemiz gibi birşey işte. Grafikler neredeyse aynı bizimle ama bir biz önden bir onlar algolar güzel çalışıyor.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    gundwane reis macd deme bana yıl olmuş 2017 hala indikatörmü kullanıyorsunuz yahu.
    bizim 1,618 : 3,6110
    zar bizim 3,4910 da hani yaptığımız olayı önden yaptığı için trendde bizden önde gidiyor işte adamlar 1,618 noktasını kırdı geçti bizim 3,6110 u geçmemiz gibi birşey işte. Grafikler neredeyse aynı bizimle ama bir biz önden bir onlar algolar güzel çalışıyor.
    Ben basit adamım MACD de basittir..

Basit iyidir..

Bakmasını bilene iyi ip ucları verir..

Biraz da cesaret lazım tabi..

Kararlılık..

Bozdu mu da fena bozar yalnız..

Neyse komple TA yı saçmalık görürüm ben ya neyse..

Arada bakıyoruz..

1 kuruş tepeden sağlam bastı..
    ZAR a rağmen bastı..

Heyecan yapmadı..
    ZAR da başladığı yere dönecek gibi..

Bi tombul parmak yada short kapama idi herhalde..

Günün gerisinde satış gelmesi daha ihtimal gibi..

Uçak hakkaten geldi mi ne..

5. Bakın twitter ın dallama üstatları şimdiden başladı 3,60 tepedir 3,35 olacak demeye, güzel güzel böyle 10K üzeri takipçi adam lazım dolar almayın diyecek , millet şimdiden Allah razı olsun ağbi shortları giyiyoruz diyor :D alayına tanga yapıcaz inşallah bunlarıda acımak yok bunların donlarına kadar alacaksın ki üstatlarına daha bir yapışsınlar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Tepki gösterip dürüst olmaya çağırmak en doğrusu elbette,
    Yetmiyorsa da açık şekilde "git kardeşim orada yaz, trolleme burayı" tepkisini de direkt söylemekte fayda var.
    Zaten şikayet edilince azaldığını da ifade etmişsiniz.
    İnsanların hassasiyetleri değişiyor sonuçta, kimimiz daha az tepki veriyoruz aynı durumlara.
    Sormamdaki kasıt sizi kimin ya da kimlerin ne için rahatsız ettikleriydi, siz de söylemiş oldunuz.
    Uzun zamandır takip ederim topiği evet, her mesajı da muhakkak okurum, bilgim dahilindeki konulara yazar, bilmediklerime sallamam, okurum, öğrenmeye çalışırım.
    Ben de küçük çaplı bir dolarcıyım, sebepleniyoruz.
    Uzman kişiler var burada, bana kalırsa da kirletilmeden böyle devam etmeli.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

7.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Bakın twitter ın dallama üstatları şimdiden başladı 3,60 tepedir 3,35 olacak demeye, güzel güzel böyle 10K üzeri takipçi adam lazım dolar almayın diyecek , millet şimdiden Allah razı olsun ağbi shortları giyiyoruz diyor :D alayına tanga yapıcaz inşallah bunlarıda acımak yok bunların donlarına kadar alacaksın ki üstatlarına daha bir yapışsınlar.
    Dostum büyük konuşmamak lazım..

Neye seviniyorsun derler adama..
    7-8 kuruş anca gitti gidemedi..
    En dibe bakma sen..
    3 50 51 lerden idik 58 59 oldu..

Çekirdek parası..

3.35 de olabilir..

Küçük bi ekonomiyiz yazdım daha evvel..

Turizm bu sene fena deel..

Gelir birisi sokar 2 Milyar dolar 3.35 de oluruz..

3.80 ne kadar imkanlar dahilinde ise 3.35 de imkansızzz olamaz trol mrol dememek lazım..

Ben 20 senedir para piyasalarında al sat yaparım neler neler oldu..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Uçak hakkaten geldi mi ne..
    uçaklar bitecek.
    bitince ne olacak sorun burada.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Sayfa 14/1009 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •