Sayfa 140/1005 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Viop LII

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Hektaş vardı tepeden bugün verdim....
    Senin gibi İşc aldım belki diğer bankalar gibi gitmezse bile % 5 gitse yeter dedim..
    Elime verdiler birde zarar yazdık...
    Diğerlerine göre en az bir tavan çekmesi lazım..
    Ben dün 14,16 dan aldığımda yazmıştım buraya
    Zarar etmedim ama diğerlerini görünce son dakikalarda hunharca satış yiyince
    sinirimi bozdu tabi. Neyseki ben dün Devaları satarak almıştım. O da -3 te.

2.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ziraat o malları birkaç günde aldı. ben o zaman da yazmıştım. muhtemelen aylardır toplanan mallar paket halinde asıl sahibine teslim edildi diye.

yoksa kısa sürede o kadar malı safi alıcı olarak toplamak bence çok zor. kim bilir maliyeti 1000-1500 arası bile olabilir.
    Güzel bir yorum... Katılıyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kutu duruyor mu yerinde önemli olan o. Pala senin kuyuyu şarj ettiyse sıkıntı var.
    Pala heryeri mıncıklıyo Ayasofya abi, önce kaportayı bi yokladı, akabinde motoru açtı tam şanzumanı dağıtacakken hakem düdüü çaldı yoksa vites kutusunu gözüne kestirmiş üstüne oturtacak bizi
    çelik donla dolaşalım bikaçgün daha bunun gözü dönmüş, sen ne dersin.
    Sanada çelik don gönderim mi kargoynan
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ziraat o malları birkaç günde aldı. ben o zaman da yazmıştım. muhtemelen aylardır toplanan mallar paket halinde asıl sahibine teslim edildi diye.

yoksa kısa sürede o kadar malı safi alıcı olarak toplamak bence çok zor. kim bilir maliyeti 1000-1500 arası bile olabilir.
    yani demek istediğim takas verilerinden pek bir şey çıkmaz.

bofada bir grup ölümüne alıcıyken bofada başka bir grup bambaşka bir beklentiyle satıcı olur. arada başka aracı kurumlar devreye girer, bir şey anlaşılmaz.

hani orhan kemal romanlarında bir karakter başka bir karakteri düdüklemeye kalkar, öbürkü aslında bambaşka bir yolla ilkini zaten düdüklüyordur.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Hektaş vardı tepeden bugün verdim....
    Senin gibi İşc aldım belki diğer bankalar gibi gitmezse bile % 5 gitse yeter dedim..
    Elime verdiler birde zarar yazdık...
    Diğerlerine göre en az bir tavan çekmesi lazım..
    AKBNK be GARAN daki primi görünce ucuz kalmış olan diğer özel banka İSCTR ye herkesin atlayacağını düşünerek Pay Vadelisinde short açtım, zaten takasıda piyasanın mal aldığını gösteriyordu, beni yanıltmadı, tek üzüntüm pozisyon kapamaya erken başlamam oldu ama Spot da açiğa satış olsaydı bu kadar kötü kapatmazdı, piyasa oyuncuları trade amaçlı mal alınca, taşıyamayanların satışı ve tahta yapıcınında düşüşe izin vermesiyle 8 kademede alttan eşleşti,

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    AKBNK be GARAN daki primi görünce ucuz kalmış olan diğer özel banka İSCTR ye herkesin atlayacağını düşünerek Pay Vadelisinde short açtım, zaten takasıda piyasanın mal aldığını gösteriyordu, beni yanıltmadı, tek üzüntüm pozisyon kapamaya erken başlamam oldu ama Spot da açiğa satış olsaydı bu kadar kötü kapatmazdı, piyasa oyuncuları trade amaçlı mal alınca, taşıyamayanların satışı ve tahta yapıcınında düşüşe izin vermesiyle 8 kademede alttan eşleşti,
    Güzel öngörü aynısı EKGYO da oldu. Bugün bazı hisselerede en yüksek tepeden en dip kapama olayı trend değişimi olabilir.

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Güzel öngörü aynısı EKGYO da oldu. Bugün bazı hisselerede en yüksek tepeden en dip kapama olayı trend değişimi olabilir.
    Endeks bozuldu gibi, VİOP30 gece kapanışı gösterge olabilir, yarın ki kapanış daha önemli, Bugün günlerden çarşamba olduğundan zaten kredililerin satiş günüydü,

8.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    bugun short açan actı,2 bankayla tutup hacimle mal verdiler..
    %12 den fazla bir yükseliş daha var. Sonrada düzeltme değil sakin bir değişim anı başlar. Bist100 endeksi 6700 de sadece dinlenir. Borsa açıksa shortlarını kapat.

Sayfa 140/1005 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •