Sayfa 141/777 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Biz diyoruz ABD 10 yıllıklar 3'e doğru yaklaştığında panik başlar..ama yanılıyoruz işte..tam panik başlayacak, adamlar bankacılık kanalıyla piyasayı yine likiditeye boğuyorlar..

Doğru dürüst panik bile yaşatmıyorlar insana ya..

Bu işin eninde sonunda karlı çıkanı altın olacak..

Ancak bu altının COMEX zulmünden kurtulması gerekiyor önce..
    8-9 senedir COMEX'i takip ederim..yukarıdaki gibi belirsiz durumlarda teslimata hazır(registered) stoklar hep diplere yönelmiştir..aşağıda olduğu gibi..

Gerçi böyle günlerde iyi beceriyorlar kağıt altın üretmeyi ve kaldıraç oranlarını arttırmayı..yada geçmişte olduğu gibi bir bakmışsınız arttırıyorum-arttıracağım(faizleri), taper yapacağım nakaratları ayyuka çıkmış..ve stoklar tekrar yükselmeye başlamış..

Bakalım bir noktadan sonra papaz her zaman pilav yemeyecek, ama ne zaman..

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    biz DTH sahipleri öderiz GUND, doları 2,5 TL den çevirdinmi ohh.tüm yük bize yıkılır.Bir de medyada hain ilan ederler win win... Geçen sene dolar tutanlar teröristti hatırlatayım.

Korkutmayınız bizi Sn. Power

Yoksa gidip kasa kiralayacağız bankadan 3 kuruş dolar faizinden de olacağız. Bir de daha 4 lü seviyelere bile çok uzağız. Bu olay anca 5 lere doğru yaklaştığında olabilir sanırım. Tabi ucuzken de tak diye götürebilirler.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    biz DTH sahipleri öderiz GUND, doları 2,5 TL den çevirdinmi ohh.tüm yük bize yıkılır.Bir de medyada hain ilan ederler win win... Geçen sene dolar tutanlar teröristti hatırlatayım.
    power,kısa vadeli eurobond almak istiyorum,denizbank la çalışıyorum,daha önce hiç almadım,başka bankada avantajlı varsa veya denizbank ta satılanları inceleme şansın olursa bana bir öneri lütfen?

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Sayın powerpc;

Haberin NTV'nin internet sitesindeki tarihi, 12 Ocak 2017.

Tarihin dolar/TL grafiği üzerindeki konumu. Aslında çok isabetli bir satış tavsiyesi olmuş!

5.  Alıntı Originally Posted by Occhiali Yazıyı Oku
    Sayın powerpc;

Haberin NTV'nin internet sitesindeki tarihi, 12 Ocak 2017.

Tarihin dolar/TL grafiği üzerindeki konumu. Aslında çok isabetli bir satış tavsiyesi olmuş!

valla ben onun aklıyla yatırım yapmam.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    power,kısa vadeli eurobond almak istiyorum,denizbank la çalışıyorum,daha önce hiç almadım,başka bankada avantajlı varsa veya denizbank ta satılanları inceleme şansın olursa bana bir öneri lütfen?
    human01'e sorun o almış diğer başlıkta tartışıyorlar.

7. https://www.zerohedge.com/news/2018-...s-russia-probe

O kadar kritik bir noktada haberi yolladılar ki;EURUSD 1,232X, USDTRY 3,78X, Altın 133X, SNP 2,700X vs...Hepsi dizilmişti, son bir itişle dolar extra momentum kazanacaktı, borsalar aşağı, altın aşağı ama olmadı..Dolar için şimdilik bugünü de öldürmüş oldular.. Başlı başına bu bile piyasanın serbest olmadığının kanıtıdır.

8.  Alıntı Originally Posted by chronical Yazıyı Oku
    https://www.zerohedge.com/news/2018-...s-russia-probe

O kadar kritik bir noktada haberi yolladılar ki;EURUSD 1,232X, USDTRY 3,78X, Altın 133X, SNP 2,700X vs...Hepsi dizilmişti, son bir itişle dolar extra momentum kazanacaktı, borsalar aşağı, altın aşağı ama olmadı..Dolar için şimdilik bugünü de öldürmüş oldular.. Başlı başına bu bile piyasanın serbest olmadığının kanıtıdır.
    piyasa kısa vadede serbest değil bu doğru ama uzun vadede tutamazlar. dolarda al-sat dışı kısa vade para kazanılmaz.

Sayfa 141/777 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •