Originally Posted by
ali35
bende sizinle aynı görüşteyim ve uzuncuyum zaten iki yıldır hissedeyim fakat bu kadar iyi habere ve şampiyonluğa rağmen hiç tepki vermemesi insanı düşündürüyor mali durum nerden nereye geldi az veya çok düzelttiler bu kadar germelerinde mutlaka bir sebeb vardır onuda biz bilmiyoruz beklicez görücez
TEKFEN de de bu olmuştu.. Yabnacı sattı da Sattı hisseyi adeta öldürdü... Sonra dönüp almaya başlayınca ben dahil kimse inanamadıı şimdi nerelerde hisse . 3.80 maliyetli elimde kan kusturdular % 20 yapınca verdim nooldu şimdi ?! Yani her hissenin kendince hikayesi var.
Ben gerçekci olmak istiyorum ona göre işlem yapdığımı zannediyorum ama Polyanna cılar benden çok kazandı. İçi bomboş hisseler 10 takla attı bakıyorsun Çalışan sayısı 3 (üç) kişi ama hisse uçmuş...
Neticede kimse kimseye telkinde bulunamaz/ bulunmamalı...
Aşağıda da TAKASBAN Verileri (T+2 nedeni ile son iki gün hariç düşünülmeli ) Son iki ayda CİTİ/ DEUTSCHE de toplanan miktara bakın... Bu ister Bıyıklı isterse de bıyıksız olsun... Biz maç sonuçlarına göre hissede işlem yaparken herkim veye kimlerse bu hisseyi toplamakta....
Dikkatimi çeken bir nokta da Marry sabah dan satışta oluyor hisseyi baskılıyor/ akşam da Artıda çıkıyor...
Son düzenleme : borsa tilkisi; 11-01-2018 saat: 11:31.
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Yer İmleri