Sayfa 141/1005 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,121 - 1,128 arası.

Konu: Viop L

1. piyasa yapıcı bu dolar alanları göz göre göre para kazandıracak mı (beklentiler dahilinde) merak ediyorum..?

2.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    hocam size katılmıyorum.eski yıllarda kasada dolar vardı.şimdi rezervler ekside,eski yıllarda onlarca kamu malı,fabrikalar vardı,hamdolsun hepsi satıldı.eskiden kur korumamı vardı,orda da 100 miilyar dolardan fazla tl var ayrıca şimdilik 2 tür kur var.saonuç ta milli paramız paçavra ya döndürüldü.yani daha da çok örnrkler var. elinde parası olan kar amaçlı değil para yı koruma derdinde.
    Kredibilite, kredibilite, kredibilite....

Gelirse sonuçlarını görürüz...

Gittiğinde sonuçlarını gördüğümüz gibi...

Artı mecburen alınması gereken aksiyonlar var... Bunlar da alındığında dolar öyle uçup kaçmayabilir...

3. Ama bu konuda beni tek düşündüren asgari ücretin dolar bazında geldiği nokta...

Ama asgari ücreti bu noktaya getirdik diye son 5 senede 5 kat devalüe olan parayı %25 daha devalüe etmeli miyiz tartışılır...

Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ama bu konuda beni tek düşündüren asgari ücretin dolar bazında geldiği nokta...

Ama asgari ücreti bu noktaya getirdik diye son 5 senede 5 kat devalüe olan parayı %25 daha devalüe etmeli miyiz tartışılır...
    hey gidi günler. üniversitede okurken 3. dünya vs afrikada asgari ücret şu kadar, çinde bu kadar diye derslerde okurduk. güney kore falan bu durumu nasıl aşmış diye incelerdik. yani o durumlar bizlere o kadar yabancı gelirdi ki okudukça şaşırırdım.

ve bir gün reis çıkageldi, hepsini bilfiil uygulamalı olarak gün gün öğretti.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    boğa barları oluşmaya başladı. çok ilginç bir hafta oluyor.
    2 günde bıçak gibi kesti bugün tepki olabilir dedim artıda kalmakta bile zorlanıyor...

6. Şu sıralar elektrik üretiminde doğalgazın payı düşmüş, yazın klima vs ile elektrik ihtiyacı artar, barajlarda su azalır yine doğalgaza yüklenilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    2 günde bıçak gibi kesti bugün tepki olabilir dedim artıda kalmakta bile zorlanıyor...
    hayır. bence dönüyor. 5240 gibi bir kapanış harika bir boğa dojisi olur. öyle tepki falan olarak da kalmaz.
    audentes Fortuna iuvat

8. Bir hareketlenme oldu sanki
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 141/1005 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •