Arkadaşlar ben bildim sen bilmiyorsun ali bildi veli bilecek olaylarını geçelim . Ben yazdıklarım harfiyen çıktı mı diyor muyum onca tahminim yüzde 100 doğru çıkmasına karşın
Önemli olan bu tür forumlarda , bilgi paylaşımıdır... Her türlü bilgi, görüş önemlidir ama birbirimizi karalamadan .Lütfen üzüm yemeye bakalım
Daha önce de yazdım, bu topikte yazan çizenlerin çoğu özellikle temel ve de teknik konularda çok donanımlılar, kurumların yaptıkları analizlerden daha güzel analizler yapıyorlar, kıymetini bilmek lazım.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bir konuda tez de ortaya konur antitez de ... Herkes ölçer , tartar , kendince analiz eder, strateji yapar... Bunu da step by step uygular, günün güncel şartlarını da dikkate alır gerekirse kısmi revizyon yaparak yola devam eder. Bunu yaparken de matematik önemlidir, yanılmaz. Hisler yanılır ama matematik yanılmaz hele bir de güçlü bir bilgiye ulaşma yorumlama olanağınız varsapuzzle da konacak parçaları görüp, ana resmin ne olacağını o zaman görürsünüz
![]()
Kardeş: benim kimseyle derdim yok, ama hem al sat yapıp ky nin malına yada parasına çökeceksin hemde milleti keriz yerine koyup yalan söyleyeceksin, işte benim kızdığım bu..!!!
Adam ne zaman al sat yapsa işine gelenleri yazıyor, üç kuruş için kul hakkı yemeye ne gerek var, biz ne olacak kim nerden satacak çok iyi biliyoruz, ama kimseyi yalanla kandırmak gibi bir derdimiz yok..!!
Nerden aldığımı açık açık yazıyorum, nereden satacağımıda günü gelince yazarım, ama kimseyi kandırarak değil..!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
TCMB tarafından yayınlanan verilere göre konut fiyat endeksi Mayıs ayında yüzde 170 artmış arkadaşlar.
Dip notumuzu da ilave edelim , konut fiyatları balon düşer diyen arkadaşlar İçin ...
7.25 yeni tepe, maşallah.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri