Sayfa 142/1005 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Viop LII

1. Yarın ki mönüde yımırtalı müneccim pidesi ikramımız olucak
    Hamdım Piştim Yandım

2. FOREX swap faizleri

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    AKBNK be GARAN daki primi görünce ucuz kalmış olan diğer özel banka İSCTR ye herkesin atlayacağını düşünerek Pay Vadelisinde short açtım, zaten takasıda piyasanın mal aldığını gösteriyordu, beni yanıltmadı, tek üzüntüm pozisyon kapamaya erken başlamam oldu ama Spot da açiğa satış olsaydı bu kadar kötü kapatmazdı, piyasa oyuncuları trade amaçlı mal alınca, taşıyamayanların satışı ve tahta yapıcınında düşüşe izin vermesiyle 8 kademede alttan eşleşti,
    Yarından umutluyum...
    Yarında diğer bankalar giderse daha fazla kayıtsız kalmaz.....
    Olmadı kapatırız..

4.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Abi neredesin sen ya Güçsüzleşti mumlar ne diyorsun endekse?

Merhaba kardeşim Dolanıyoruz topiklerde..

Son 3 bar zayıf..Momentum da sınıra geldi.. Kanal direncinde 2 gündür endeks .. Kıramadı... 6300 altı saatlik kapanışlar başlarsa bence temkinli olmak lazım... Üstünde bence sorun yok..Piyasa yapıcı yöne nasıl karar verirse peşinden gideceğiz.

6570 teknik hedefim var. O da yaklaşık 250 dolar yapıyor. Oraya gelirse oradan bir satış beklerim...Ben hala maldayım ama elimdeki hisseler endeksten daha iyi gidiyor. O yüzden hala satmadım..Seans içi karar vereceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Endeks bozuldu gibi, VİOP30 gece kapanışı gösterge olabilir, yarın ki kapanış daha önemli, Bugün günlerden çarşamba olduğundan zaten kredililerin satiş günüydü,
    Hocam sizin çok sıkı takipçinizim. Söylemlerinizle işlemleriniz tutarlıysa sizin ya külli zararda ya da sıfırı tüketmiş olmanız lazım. Umarım yanılıyorumdur.

6. BBHT'de Mete Yüksel yabancılar bir banka alabilir diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Merhaba kardeşim Dolanıyoruz topiklerde..

Son 3 bar zayıf..Momentum da sınıra geldi.. Kanal direncinde 2 gündür endeks .. Kıramadı... 6300 altı saatlik kapanışlar başlarsa bence temkinli olmak lazım... Üstünde bence sorun yok..Piyasa yapıcı yöne nasıl karar verirse peşinden gideceğiz.

6570 teknik hedefim var. O da yaklaşık 250 dolar yapıyor. Oraya gelirse oradan bir satış beklerim...Ben hala maldayım ama elimdeki hisseler endeksten daha iyi gidiyor. O yüzden hala satmadım..Seans içi karar vereceğim.
    1,61 e denk geliyor sanırım 6570, ben de orayı kolay geçebileceğini düşünmüyorum. Ben de malda devam ediyorum güzel trend oldu. 6250 altı kapanışta kenara çekilirim diye düşünüyorum. Bakalım, yarın önemli olacak.

iş yatırım hisse raporlarını az önce güncelledi. görünce keyiften infilak ettim gendi gendime
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 142/1005 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •