Sayfa 143/1024 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Pissa koyuna geldim puşt vodafone yunanistana host geldiniz diyip dikilide 21 tl mi öptü

Foreks’de tl'li paritelerde kaldıraç oranı 3 eylül'e kadar 1:1 olacak diye söyleniyor .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Pissa koyuna geldim puşt vodafone yunanistana host geldiniz diyip dikilide 21 tl mi öptü
    Başkanın tesekkürler
    Bu önemlidir bi haber
    Hiçbişeyin sınır değerlerinde fazla dolaşmama gerekliliğini gostertir

SPK: Kurban Bayramı tatili sonrasında forex piyasasında mağduriyet yaşanmaması için 3 Eylül'e kadar kaldıraç oranında değişiklik yapıldı

Resmî Açıklama :

Fiyatların zaman zaman aşağı ve yukarı yönlü aşırı dalgalanması nedeniyle döviz piyasasında sağlıklı bir fiyatlama oluşmadığından, foreks piyasasında bazı durumlarda fiyat/spreadlerin piyasa koşullarına uygun olduğunu belirleme imkanı bulunmamaktadır. Bu kapsamda, ülkemizde piyasaların kapalı olacağı Kurban Bayramı tatili sonrasında foreks piyasasında işlemler başladığında ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin önüne geçilebilmesini teminen, mevcut açık pozisyonu olan müşterileri etkilemeyecek ve hedge işlemlerini aynı kaldıraç oranından yapabilmelerine imkan tanıyacak şekilde; 16.08.2018 tarihi öncesindeki pozisyonlar ve bu pozisyonların hedge edilmesi amacıyla yapılacak işlemler hariç olmak üzere, bir tarafını TL’nin oluşturduğu paritelerde yeni açılacak pozisyonlara ilişkin işlemlerde kaldıraç oranlarının 03.09.2018 tarihine kadar 1:1 olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Katar türkiye'ye 15 milyar dolar doğrudan yatırım yapacak/son dakika

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Katar türkiye'ye 15 milyar dolar doğrudan yatırım yapacak/son dakika
    Bist -3.38% kapattı ama haber sonrası viop -1.49%’ye kadar toparladı .

Türkiye ETF +4.77%

8. 5,86 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 143/1024 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •