Sayfa 143/661 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. 7 milyar Euro Avrupa ve gelişmiş ülkelerin Türkiye ve Suriye’ye Deprem yardım konferansı yapılmıştı .

Ordan 120 milyar tl yakın bir hibe + kredi kanalı açıldı !!! Özetle net rezerv girişi olacak ! Şimdi r taahhüd var ve Sayıştay o paraların kullanılmayacağına da kanaat getirmemiştir ama sisteme gireceğinden deprem yardım paraları bir şekilde sanki Cep to cep aktarılabilir de ….garip değil mi ? akılda sorular var madem yardım paraları geliyor içerden Çok acil şekilde ihtiyaç var doğrudur 120 milyar tl yardım toplandı önden ödemeler de yapıldı , bunlar şimdi nerelere nasıl harcanacak ,Sayıştay denetleyecek mi ? Yoksa 120 milyar tl bankalara önden enjekte mi edelim denmiş ! Sonradan gelen paraları da depreme harcarız mı denmiş ! Ne biçim ülkeyiz 3 kuruş gelse evdekini önden harcayıp onu da hemen enjekte ediyoruz bir yerlere ille de batanı kurtaracağız ! Hayırlısı olsun ne deyim ki

Kamu bankaları Yardım sandığıdır yağmalanmış ve batık sorgusuz kredilere ne denilecek , kredilerle birilerini zengin et ohh ne güzel iş ! Bu son 20 sene araştırılacak mı acaba kamu banka kredileri ! Kayıp kaçak ortaya çıkar mı merak içindeyim tüm krediler Bddk kayıtlarında vardır bakmak lazım .

Fırıldaklıkta Kimse Türklerle yarışamaz !

Kamu bankaları riskli varlıklar yüzünden mi battı ? Düşük faiz tahvil geliri yüksek maliyetler yüzünden mi ?
    Neden batık durumdalar bunu ali babacan ve iktisatçılar gayet net hesaplamışlardır rica etsek halka da anlatsalar gerçekleri !

Bugün İş bank para girişinde 1. sırada sadece bilginiz olsun yorum yapmıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Bu hisse böyledir

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Bu hisse böyledir
    X bank 4,601 İşbank uyumluydu düşüş oranında para girişinde 1,sırada fakat piyasada düşüş yarında devam edecek duruyor bist 100 4,906 eğer 4,500 altında günlük ve haftalık kapanış yaparsa kötü olur borsa için bekleme zamanı uzar hissede. Sonuçta 1 F/k civarlarında iş bank insanlar 30 f/k lı arsa yada daire alıyor böylede bir durum var tahminim en kötü zaman kaybı yaşarım.

5.  Alıntı Originally Posted by Vezir Yazıyı Oku
    İş Bankası değerinin çok altında işlem görüyor bu çok net. Ortaya koyduğunuz hesap anlık fotoğraf ve 20 üstünü işaret ediyor. Aynı kanaatteyim. Fakat değişecek iktidar ile resim değişecek ve bu rakamların çok üstünde rakamlar göreceğiz.

Bugün Ziraat’in alımları karşısında fiyatı baskılamak için çok uğraştılar ama nafile mızrak çuvala sığmıyor artık. Nisan temettü tarihi yaklaştıkça hareketler daha da sertleşebilir. Yön yukarı devam 👍
    10-11 lerden bu yana yazdım. Isctr de yön yukarı diye.

13,90-15 arasında tavanlarda sıraya girenler nerede ?

Su akar yolunu bulur. Isctr de hakettiği fiyata gelir.

Düştükçe almak ve portföyü artırmak benim yaklaşımım. Film daha yeni başlıyor. 15 üstüne gittikçe baskılayanlar temettü günü yaklaştıkça ne yapacak ? Vizyon başka bir şey

6. ABD borsasında banka endeksi %4 yukarıda

Kilit bir parti %9-11 oy gücü ile yarın basın toplantısında KK’na desteklerini ilan edecek.

Yarın açılışı ve gün sonunu artık tahmin edebilir misiniz ?

��

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,031
    4.Leventteki ağaların keyfine kalmis

Maslaktaki Prensler su an söz sahibi degil

Burdaki yancilari yazarlar birazdan )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet

8. Yancılar Muharrem İnceye aşığız ona Aşık olduk demeye başlamış ÇEK BİR MUHARREM KK eleştirisi ÇAK MUHARREME 2 turda diye zırvalamaya başlamışlar .

Bunlar insan mı bunlarda zeka var mı cidden Allah ıslah etsin ! Chp li yancıları da aynı şekilde Allah ıslah etsin fark etmiyor yancılar kendilerini kullandıran ahmakça laf siyaset absürtlük ve demogoji yarıştıran insanlıktan çıkan materyalist asalak bunlar ya .

Partiye girmişmiş aday adayı olmuşmuş ya yedirirler mi sana o koltuğu bi düşün ! hayal kurmaya devam etme sen …. 1950 lerde mi yaşıyorsun ! çok da Boş beleş adamlara milletvekili dağıtılıyor sanan var en çok yalakalık yapanı tuvalet bekçisi yaparlar kardeşim bu ülkede … yerler pis ise yalakalar güzel temizler derler Ağalar !

ülkemizdeki düzeni hala çözemeyen enayiler var

Sayfa 143/661 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •