Sayfa 144/958 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by NEDEDİN Yazıyı Oku
    Yeniyim ama Sabancı bu arzdan gelen parayı ne yapacak bir yere kaydırmalı,bize kaydığı yeter artık diye düşünmek istiyorum.Benim mütevazi adetle bir beklentim var çok önemli değil
    Ne anlamsız bir beklenti. Sanki koca sabancı holding gelen halka arzdan gelen parayı, kafasına göre hisse alım satımı için kullanabilecek. Bir defa saçmalık şurda, Sabancı holding afyon Çimento'nun ortağı değil. Çimsa, Afyon çimentonun ortağı.

Birde Sabancı CEO'su yurtdışında çimento fabrkasına bakıyoruz die. Kıçı kırık afyon çimentoda payını artırsa ne artırmasa ne. Zaten %51'lik hisse Çimsa üzerinden sahiplik yeterli şirketi yönetmek için

Birde sürekli mirasyedi yazan bir arkadaş var onada çok gülüyorum. Sabancı için Afyon çimento 7 lira olmuş 9 lira olmuş çok da umrunda olacağını düşünmüyorum. Çimsa Yatırımcı ilişkileriden bir adam ile konuştum. Adam açık açık Afyonun bu fiyat seviyesi bizi rahatsız etmiyor dedi ki ben konuştuğumda 6,80 falandı.

2. içinde biriken gazdan korkuyorum. ya kıvılcım alacak turbolayacak. ya da içinde patlayıp deprem etkisi olacak. ytd

3. alihan bey kardeşim. insanların boşalma ihtiyacı var. kimseye karışma. teknik boş. ak yatırım boş. adam diyor ki kıroyum ama para ben de. ytd

4. Aslana metro girmiş 2,7 mil lot almiş

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. benim maliyet 8,40 bekliyorum ama bu arsa satışın kalan kısmı olacak haber çıkacak die bekliyorum. 8,50'yi görsem çıkacam dışarıya.

Bütün yazılanları okuyorum ama insanların gereksiz beklentileri garip geliyor bana. Spek ne derse o oluyor bu hissede. arsa satış haberinin önceden piyasaya verilme endişesi ile insanlar ufacık bir yükselişte alıma başlıyorlar spekte burdan kazanıyor. neden çok yükseltsin ki az para ile çok iş yapıyor adam.

Arsa satış haberinin gelmesi lazım. bilançodan bir şey beklemiyorum artık. iyi bir şey gelcek olsa çoktan açıklardı. Geçen sene ayın 2 sinde açıklamış.

ALIHAN343434 arkadaşım lütfen birbirimize muhatap olacak ifadeler kullanmiyalim
    .mirasyedilerden ben bahsediyorum genellikle. doğrusu böylesi ne sıkıntılı gunlerimizde sizi güldürdügum için çok sevindim (!)sizde yenisiniz sayfada. ben 2 senedir buradayım vede herkez birbirinden bahsetmez.konu sadece rezil kagittir.konuyu burda keselim lutfen

ACAIPAMCA kardeşim benim yazımdan önce siz gerekli cevabı vermişsiniz zaten benim dikkatinden kaçmış.tesekkur ederim.

8. şahsi tartışmalara gerek yok beyler hepimiz boş zamanlarımızda girip bakış açısına göre boş veya dolu bişeyler okuyor bişeyler yazıyoruz kısacası sitresimizi atıyoruz herkes şahsi görüşüne düşüncesine sahip olsun diğerlerinede saygılı olsun.

Sayfa 144/958 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •