Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    Döviz içerikli fonlar bugün de +%3.4 getirecek gibi.

Böylece kumpastan sonra %30 lar civarında olan düşüşün %24 nü geri almış olacaklar.
    Şöyle bakalım, 100 TL'niz vardı. %30 düştü, 30 TL düşünce paranız 70 TL olur. Paranızın tekrar 100 TL'ye gelebilmesi için %42.9 yükselmesi gerekiyorki , paranız gene 100 TL olsun. Yabancı fonlarda yaşanan düşüş ortalama %30 oldu. Bugün itibariyle ortalama %4.4 yükseldi. Zirveye gelmesi için daha %40 daha yükselmesi gerekiyor. Yani en dip ile en tepe arasındaki yükselme miktarı ortalama %45.6 olmalı ki, maksimum gördüğü yere tekrar gelebilsin. Malesef %24'ü geri falan almadık. Keşle alsaydık. Paramız pul oldu.

Benim de dun ve bugun sabah DSP fon eksi gorunuyor ama oglene dogru bakiyorum yesilleri goruyorum foreks uygulamaya ekledim ordan da kontrol ediyorum. Demekki guncellemeyi atliyorlar. OJT ozelinde ise baktigimizda gece sabah ve oglen degisik rakamlar cikiyo yada biz yaniliyoruz ama oluyor iste, sikinti degil satmiyoruz zaten onu

Alıntı Originally Posted by novi Yazıyı Oku
    Bugün, birkaç gündür güncellenmeyenlerden bazıları güncellenmiş, bazıları hala güncel değil. Güncellenenler de dolar artmasına rağmen eksi yazmış gibi görünüyor, anlamadım bir şey. Neyse Ocak'ın ilk haftası netleşecek her şey herhalde.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Mevduat başlığında yazıldığına göre %24 alan var, %26 zorlanabilir deniyor.
    Dolar ise 12,60

Bu işi anlayan varmı hem faiz hem dolar nasıl yükseliyor böyle.

Bugün ne olduda dolar tekrar çoştu, özel bir sebep göremedim ben.
    Güven yok. Naci Ağbal'la devam edeceklerdi. Albayrak ekolü bizi felakete götürüyor.

Su yurtdisi tatil gunleri gecsin de normale geliriz nasilsa, ben is portfoy web ve tefas i baz aliyorum excelime giriyorum..

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    şimdi tefas da baktım da doğru hepsi artıda (ipj-ijb-ijz-ijc-ijp) ama banka portföyüne bakınca bazıları düne göre eksi getirmiş oluyor, ben de anlamadım nasıl oluyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Opb %2,100+
    kub %3,604+
    rpd %0,885+
    kut %2,856+

Yazmak içimden gelmedi ama bununla avunalım bari.

KKM'den beri ilk girişim mkk'ya fon isimlerini kırmızı yapmışlar büyük yenilik tebrik ederim primi hak etmişlerdir.
    Son düzenleme : Lemon; 30-12-2021 saat: 01:26.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Merhabalar,
    Sizce, banka üzerinden fon alsak, hangi bankayı tercih ederdiniz. Ben mesela Yapı Kredi üzerinden çalışıyorum fakat yönetim ücretleri çok yüksek. Kırk yılın başı, PPF'dan Fon Sepeti fonuna geçtim ve 20 Aralık mevzusundan dolayı şuanda %13 zarardayım. Daha riskli fonlara girmek istemiyorum. Belki ileride tekrardan PP fonuna dönebilirim. Fakat bekleyecegim. Döviz, elbet yükselecek.
    - Siz hangi bankaları tavsiye edersiniz. ?
    bank of china turkey a.ş.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    Döviz içerikli fonlar bugün de +%3.4 getirecek gibi.

Böylece kumpastan sonra %30 lar civarında olan düşüşün %24 nü geri almış olacaklar.
    Tefaş'taki grafiklere baktığınızda pek de öyle geri alınmış gibi görünmüyor.

8. Nnf 1,39
    Oph 2,05

Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •