Sayfa 144/180 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. Ben diğer şirketlerin bilançolarını pek incelemedim ama tuncay turşucu incelemiş ve son zamanlarda en iyi bilanço yollayan şirketin teknosa olduğunu söylemişti...son çeyrekte çok daha güzel bir bilanço görülecek...bakalım o bilanço görüldüğünde piyasanın tepkisi ne olacak ?? merakla bekliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Sn.Keko
    Teknosanın temettü verme ihtimali varmı.

3.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    Sn.Keko
    Teknosanın temettü verme ihtimali varmı.
    şirketler kar ettikleri sürece temettü verebilirler ki teknosa da artık güçlü karlar yapmaya başladı...yalnız teknosa yıllardır hep zarar yazıyordu yeni yeni karlar yapmaya başladı..bu yüzden de yaptığı bu karları bünyesinde tutması daha mantıklı...finansal olarak güçlenir bu şekilde...finansal olarak güçlendikten sonra da olası yatırımlarını yapar...

ülkemizin de kriz ortamında olduğu ve naktin çok değerli olduğu bu dönemde teknosanın şu anda temettü vermesi mantıklı değildir...ben olsam vermem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. tüm hisseler 5 10 kat yapmışlar açın grafiği tknsada halka arz fiyatında bile degil dolar bazında birde böyle düşünmek gerek bakın migrosa vb. lerine zarardan kara geçenlere ytd..

5. Vay arkadaş şansa bak tam hareketlilik başladı derken endeksin azizliğine uğradık.Sabır diyoruz.

6. 550 milyon kar etse 201 M sermaye var
    550/201 = 2,73 Şuanki fk:13 13x2,73 = 35.5 TL yıl sonu fiyat çıkıyor.. Ytd

7. kim baskı kuruyor öyle ??

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    kim baskı kuruyor öyle ??
    Bankof gelene geçene çakıyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 144/180 İlkİlk ... 4494134142143144145146154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz