Sayfa 144/251 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 2004 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

1. Değerli dostlar odaş güncel viop takas/saklama görseli atabilecek olan var mıdır?

Alıntı Originally Posted by baydevir Yazıyı Oku
    Değerli dostlar odaş güncel viop takas/saklama görseli atabilecek olan var mıdır?

...

3.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Sevgili Loruhlano çok teşekkür ederim. Bunlar da çok değerli veriler , viop tarafını merak etmiştim aslında. Çünkü ben odaş özelinde viop tarafında bir anlaşmazlık görüyorum. GCM’nin pozisyonunda son durumu merak ettiğim için istemiştim. Viop takas verisi de varsa veya ulaşabiliyorsak oradan bir değerlendirme yapmak isterim. Tekrar teşekkürlerimle..

4.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    Eğer ikili anlaşmalar bittiyse;

1600-1700 milyon TL önceki yıl son çeyrek,
    800-900 milyon TL bu sene ilk çeyrek,
    4.8 milyar TL civarı yıllıklandırılmış Favök,
    500 milyon TL civarı kasada para olsa 2.8 FD/Favök.
    siz bırakın bu işleri. son çeyrekte fiyatlara %42 zam almış. benim beklentim 2022 yılı karı 3.9 milyar olacak. YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Halka arzlara o kadar çok talep geliyormuş....
    Buna da gelsin biraz....

6. Gelişmiş(tabi her yönden) ülkelerde önce böyle speklerin donunu alırlar eş zamanlı şirkete ceza yağdırırlar. Fakat birazda konjonktür gereği yatırımcı profilimiz maalesef oluşmadı. Borsaya giren insanların büyük çoğunluğu kısa zamanda kar etmeyi ve hatta köşeyi dönmek niyetindeler.. ve kredi ile kısa vadede ihtiyaç duydukları nakit ile girdikleri için kırmızıyı görünce boğa gibi zararına hisse satarak patrona ve speklere yem oluyorlar.. maalesef durum bu!!

7. Burak ve avaneleri unutmayın bu hissede iş bilen yatırımcı sayısı düşündüğünüzden fazla!! Bi fantezi daha yaparak gap doldurma niyetiniz var ise nakitte almak için bekliyorum ytd

8.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    siz bırakın bu işleri. son çeyrekte fiyatlara %42 zam almış. benim beklentim 2022 yılı karı 3.9 milyar olacak. YTD
    Sn 2020 hoş geldiniz değerlendirmeleriniz benim için önemli odaş iştiraki voytronun canteden alım yapmaması böyle devam ederse yani cante ürettiğini direk şebekeye verirse hayal ettiğimiz karlılıklar zor gerçekleşecek gibi duruyor öyle değil mi ?

Sayfa 144/251 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •