Sayfa 144/152 İlkİlk ... 4494134142143144145146 ... SonSon
Arama sonucu : 1216 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: TATGD - Tat Gıda

1. Aslında patronun bilançoyu açıklayana kadar pay alamaması lazım piyasa bozucu işlemler tebliğinden hatırladığım kadarıyla.
    o yüzden sabahki tahtada başkalarının 5,8m lotu alması lazım. ben de alış göndericem bu arada ama denizde damla bizimki

bu tarz işlerde ne zaman çetrefilli düşünsem "basit olan yol" doğru çıkıyor.
    bu sefer basit düşüneceğim, patron bilançoyu açıklamadığından başka birileri yarın tatgd.be tahtasından malı alıp park edecektir.

en yüksek alım yapılan seviye 25,48 eski fiyat, yeni fiyat 14,60.
    birileri çağrı olayını speküle edecektir elbet, şubat ortasına kadar.

2.  Alıntı Originally Posted by LORE Yazıyı Oku
    Patron alımı yüzde 50 geçer ise çağrı yapmak zorunda kalabilir. Japon ortaklar sanırım ruchan'ı almamış. Japon ortaklar satış fiyatından çağrıyı zorlayabilir mi )
    şimdi ben de baktım da, halka açık kısımdan 412k kadar pay bedelliden yararlanılmamış görünüyor.

öyleyse bedelliden önce 6,8m lota sahip halka kapalı kısımdan birileri bedelliye katılmamış olmalı. japonlar da olabilir, koç da, göremediğimiz başkaları da.

----------------
    -30/09/2024 tarihli ortaklık yapısını baz alırsak-

Memişoğlu rüçhanların tamamını kullandığına göre; rüçhanını kullanmamış olabilecekler:

Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. 4.427.889 lot %3,26
    Sumitomo Corp. 2.077.983,34 lot %1,53
    Kagome Co Ltd. 5.071.168,20 lot %3,73
    Ivır zıvır var bir de 1.416.000 lot şeklinde.

3.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    şimdi ben de baktım da, halka açık kısımdan 412k kadar pay bedelliden yararlanılmamış görünüyor.

öyleyse bedelliden önce 6,8m lota sahip halka kapalı kısımdan birileri bedelliye katılmamış olmalı. japonlar da olabilir, koç da, göremediğimiz başkaları da.

----------------
    -30/09/2024 tarihli ortaklık yapısını baz alırsak-

Memişoğlu rüçhanların tamamını kullandığına göre; rüçhanını kullanmamış olabilecekler:

Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. 4.427.889 lot %3,26
    Sumitomo Corp. 2.077.983,34 lot %1,53
    Kagome Co Ltd. 5.071.168,20 lot %3,73
    Ivır zıvır var bir de 1.416.000 lot şeklinde.
    Sn. MiniYatırımci bunları göreceğimiz ekran neresi peki kimin katılıp katılmadığını
    "iyi olan kazansın"

4.  Alıntı Originally Posted by LORE Yazıyı Oku
    Sn. MiniYatırımci bunları göreceğimiz ekran neresi peki kimin katılıp katılmadığını
    Hangi ortağın katılıp katılmadığını şu anda bilemeyiz malesef

5. Sanırım satış tamamlandı @miniYatirimci ne dersin

"iyi olan kazansın"

6. Takip ettiğim kadarıyla spot piyasadan satıp birincil piyasa alım yapan kurumlar var. Hissede satış yapabilmek için t+2 beklenecekse yukarısı 2 gün boş olabilir. Bakalım heyecanlı bi hafta olacak mı???
    "iyi olan kazansın"

7. Yorum yapması zor hocam. Belki de önceki günlerden spottan satan birileri daha düşük fiyattan geri koydu bugün rüçhan tahtasinda.

Veya elinde önceden spot varsa ve bugün ekstra rüçhan almışsa eğer, spot malları aldıkları rüçhandan daha yüksek fiyattan satabilirler şu an dahi. Mesela ben öyle yapıyorum şu an Satılan 5.8m ağırlıklı ortalama 12.86. spot tahta anlık 13.06

5.8m öyle ha deyince tahtaya yedirilmez tabi orası da var.

Bugün colendi üzerinden bilerek spotu devre kestirdiler ki diğer tahta da aşağı gelsin. Düşük maliyet yaptılar bu sayede.

Halka arza aracılık eden Teradan 2.84m alındı bu arada.

Sonuç olarak ihtimal çok, yorum yapması zor.

8. Screenshot 2025-01-14 at 22-03-45 4028328d944ba7440194658293e23c61-1.pdf.jpg

Ya yapılan açıklamanın haline bakarmısınız . Nereden tutsan elinde kalıyor. Yönetim kontolü elde edilmiştir diyorsun sonraki pragrafta yok yönetim değişmediği içim bu alım çağrı zorunluluğu doğurmaz diyorsun ama aslında yönetim çoktan değişmiş vs vs .. Off off , SPK nın şu çağrı tebliğileri bu durumları ne hale getirdi buna mı hayıflanalım yoksa şirketin yeni sahiplerinin yaptığı havada kalan açıklamaya mı bilemedim valla...

Sayfa 144/152 İlkİlk ... 4494134142143144145146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •