Sayfa 145/582 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1. Aldığım kulis bilgisine göre birkaçtane büyük oyuncunun battığını öğrendim .
    Son dönemde borsada yaşanan hareketlerden dolayı

2. Aracı kurum kullanmadığımı ve sadece iş bankası koruması altında olduğumu daha önce çok kez yazmıştım.

İnsanlar aracı kurumların kredilerini kullanmaktan ve senet senet gezmekten zamanla vazgeçerek temettünün tek doğru yöntem olduğunu öğrenecek.
    Son düzenleme : KIZILDAG; 20-09-2022 saat: 08:46.

Günaydın ,

Yıllardır Halkbank müştersi olduğum için halkyatırım ile çalışıyorum , mkk üzerinden blokajda koymuştum , kredili , viop , varant hiç bir işlemim yok. Endişe etmeli miyim?

4. Arcelor, İspanyadaki fabrikadan işçi çıkarmak için izin istemiş. Kapatma yada üretim duruşu değil, bu durum kapasite azaltımı.

5. Ysfkrm tabiki hayır

6.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın ,

Yıllardır Halkbank müştersi olduğum için halkyatırım ile çalışıyorum , mkk üzerinden blokajda koymuştum , kredili , viop , varant hiç bir işlemim yok. Endişe etmeli miyim?
    2001 yılında devlet tahvili alınmasına yönelik baskılar vardı, bazı cazip olanaklarda verildi. Demirbank %100 tahvile girmişti, tahvil faizlerindeki aşırı oynaklık yüzünden banka battı. Tabiki kurumlarda batabilir. Kurum olarak banka yada bankalara ait aracı kurumlar kullanılabilir. Ama bir Ahlatcı doğru kurum olmadığını gösterdi. Komisyon kimde yüksek ise onunla çalışmak faydalı, düşük olanın kalitesi de düşüktür.

7. Ysfkrm bu arada demirde Sezgin ağbi Ford ta dudu ağbi aksada ft2 var ise endişe kelimesine gerek yok👍

8. mavi yataya kadar olan yükseliş doğaldı aslında.
    endeks zirvelerinde iken bankaların da eşlik etmesi normal.
    sonrasında olanlar ise spekülatif bir hareket .son düşüş ile bu köpük kısmı alında neredeyse.
    bugün bankalar 1 taban yese en alt ortalama da test edilmiş olunur.terse dönmek için ideal yerlere yakın bankalar.

Sayfa 145/582 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •