Yarın da Bi - 5'i var
Yarın da Bi - 5'i var
Bugün şayet +%10 yapacagımız birgün olsaydı eminim ki kapanısını +3 yapardı.Gel gelelim -10 yaptıgında ise nedense toparlanma yapmıyor.Ah erbos vah erbos.Kendi beklentim 25 liraydı bu bilanço ile.Malum zaten kapa da bizim bilançolarımızdan başka bir haber düşmüyor.Şirketin işleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz tabi kendi adıma daha çok konuşuyorum.Yaklaşık 2 yıl önce aldım ilk erbos hissemi grafiksel çok fazla anlamam ama dandanakanın yazdıgı çizdiği grafiklere ayrı bir bakarım.Sanırsam bi süre ölü toprak modunda (-) yatay olarak devam eder.Ne zaman ki yeni bir senaryoya başlar o zaman tekrar yolculuga baslarız nasipse tani olursa. Eski fiyatıyla 105 liradan düşüşle 54 lere geldiğini gördüm bu kadar düşmez diye diye 54 ü de gördüm bu hissede çok kestiremiyorum artık nasıl bir yol izlecegini.En güzeli kar olunca cebe almak sanırsam fazla ilişkileri uzatmadan.
Enseyi karartmayalım beyler daha öncede yazmıştım Borusan'a bakınca şükretmemiz lazım.Borusan rezalet bir dokuz aylık açıkladı.
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Sonuç ta bilanço beklenti si ile aldığı nin bir kısmı ni vermiş oldu. Berki bir kaç gün daha eksi calisacak. çok kötü olacağını düşünmuyorum.yakinda tekrar 24 deneyeceğini düşüncesi tasiyorum.Bu hisse forum da belirtildiği gibi o kadarda içi boş değil.cok daha kötü hisseler iyi yerde.unutmayalim her yıl satışları ve karı artan bir kağıt.borclarinin iki katina yakın Özkaynak var.f k ve p d makul.ayrica çok değil bu hisse 6 ay önce 13 .10 gibi fiyat taşıyor du.bu fiyatı bırakın 16 fiyat bile düşünülürse çok iyi yerde. 21.62 önemli destek gelebilir
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu sanki yas var. Şirket battı mi. Zarar mi etti. Goctu mu. Arkadasin dedigi gibi eses faaliyet kari artmis. Borcu cok ciddi azalmış. 20 mio borç kapatmış. Bunlar geleceğe yönelik iyi değil mi.
Amma şakşakçı varmış üstüne alınan![]()
![]()
Maalesef
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri