Sayfa 146/804 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. 2. çeyrek bilançoda çinko satışlarından gelen karın abarttığını fark etmediyseniz bu bilanço elbette sizin için şok yaratmıştır.
    Ayrıca düşen çinko fiyatları neticesinde şirketin çinko satmaktan imtina ettiğini de öngörmek ya da hiç değilse yatırımcı ilişkilerinden bunu sorgulamak gerekiyordu.
    Kısacası benim beklentim dahilindeydi, ve zaten 20 TL'den çıkmıştım. ancak ne var ki hala o fiyatın üzerinde.

İkinci bir nokta da bu şirket ne zaman konsolide bilanço açıklamaya başladı da bunu bizi bildirmedi dönem içerisinde.
    Gerçi bu çeyrek bilançosuna bakmadım, belki de solodur. O zaman da solo bilançoların süresi geçen hafta dolmuştu, erbos ne zaman ek süre aldı da bunu yine bize bildirmedi gibi sorular sorulabilir.. Tuhaf!

Kağıtta kalmayı düşünen arkadaşlara naçizane tavsiyem, çinko fiyatlarını iyi takip etsinler. Şİrketle bu konuda iletişime geçsinler. ilave olarak da şu solo/konsolide meselesini bir sorsunlar. Benim artık bu şirkette yatırımım olmadığı için şirketi aramaya gerek duymuyorum. Bol kazançlar dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    2. çeyrek bilançoda çinko satışlarından gelen karın abarttığını fark etmediyseniz bu bilanço elbette sizin için şok yaratmıştır.
    Ayrıca düşen çinko fiyatları neticesinde şirketin çinko satmaktan imtina ettiğini de öngörmek ya da hiç değilse yatırımcı ilişkilerinden bunu sorgulamak gerekiyordu.
    Kısacası benim beklentim dahilindeydi, ve zaten 20 TL'den çıkmıştım. ancak ne var ki hala o fiyatın üzerinde.

İkinci bir nokta da bu şirket ne zaman konsolide bilanço açıklamaya başladı da bunu bizi bildirmedi dönem içerisinde.
    Gerçi bu çeyrek bilançosuna bakmadım, belki de solodur. O zaman da solo bilançoların süresi geçen hafta dolmuştu, erbos ne zaman ek süre aldı da bunu yine bize bildirmedi gibi sorular sorulabilir.. Tuhaf!

Kağıtta kalmayı düşünen arkadaşlara naçizane tavsiyem, çinko fiyatlarını iyi takip etsinler. Şİrketle bu konuda iletişime geçsinler. ilave olarak da şu solo/konsolide meselesini bir sorsunlar. Benim artık bu şirkette yatırımım olmadığı için şirketi aramaya gerek duymuyorum. Bol kazançlar dilerim.
    Yakında çok daha üzerinde göreceksiniz.

Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bugün konuşma için elinde bir şey olması lazım.evet yüzde 10 ama bence içi boş
     Alıntı Originally Posted by simsar41 Yazıyı Oku
    Şakşakçıların sesi çıkmıyor?

4. Birkaç güne erbos toparlarda
    Hisse yüzde 10 düştü diye mutlu olan bir kesim toparlar mı onu bilmem

Yoksa bugün olağanüstü kar yazsaydı da düşecekti. Bakınız CCOLA KAREL

5. Yarın da Bi - 5'i var

6. Bugün şayet +%10 yapacagımız birgün olsaydı eminim ki kapanısını +3 yapardı.Gel gelelim -10 yaptıgında ise nedense toparlanma yapmıyor.Ah erbos vah erbos.Kendi beklentim 25 liraydı bu bilanço ile.Malum zaten kapa da bizim bilançolarımızdan başka bir haber düşmüyor.Şirketin işleri hakkında çok fazla bilgi sahibi değiliz tabi kendi adıma daha çok konuşuyorum.Yaklaşık 2 yıl önce aldım ilk erbos hissemi grafiksel çok fazla anlamam ama dandanakanın yazdıgı çizdiği grafiklere ayrı bir bakarım.Sanırsam bi süre ölü toprak modunda (-) yatay olarak devam eder.Ne zaman ki yeni bir senaryoya başlar o zaman tekrar yolculuga baslarız nasipse tani olursa . Eski fiyatıyla 105 liradan düşüşle 54 lere geldiğini gördüm bu kadar düşmez diye diye 54 ü de gördüm bu hissede çok kestiremiyorum artık nasıl bir yol izlecegini.En güzeli kar olunca cebe almak sanırsam fazla ilişkileri uzatmadan.

Enseyi karartmayalım beyler daha öncede yazmıştım Borusan'a bakınca şükretmemiz lazım.Borusan rezalet bir dokuz aylık açıkladı.

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

8. Sonuç ta bilanço beklenti si ile aldığı nin bir kısmı ni vermiş oldu. Berki bir kaç gün daha eksi calisacak. çok kötü olacağını düşünmuyorum.yakinda tekrar 24 deneyeceğini düşüncesi tasiyorum.Bu hisse forum da belirtildiği gibi o kadarda içi boş değil.cok daha kötü hisseler iyi yerde.unutmayalim her yıl satışları ve karı artan bir kağıt.borclarinin iki katina yakın Özkaynak var.f k ve p d makul.ayrica çok değil bu hisse 6 ay önce 13 .10 gibi fiyat taşıyor du.bu fiyatı bırakın 16 fiyat bile düşünülürse çok iyi yerde. 21.62 önemli destek gelebilir

Sayfa 146/804 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •