Sayfa 146/1001 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Alternatif bakta sabahtan beri fon alış satışı olmuyor
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    PPF. da mevduat karşılığı olarak veriliyor burdaki tablolar. Yani stopaj avantajı yok. Net oran yıllık 24 görürsek o zaman PPF.avantajlı diyebilirz.
    Tam anlamadım yani 24 üzerinden yüzde 10 stopaj düşülecek mi düşülmeyecek mi?
    Mesela benim İng de mevduat var 23.50 oran. Stopaj düşünce net yıllık 19.974
    Mesela 24 oran PPF nin net oranı nedir?

3. Direk FİBA da KİRAZ hesap açtırın ücretsiz. FİBA üzerinden hesap açtırıp FIL alıp satarsanız 7x24 365 gün alıp satabiliyorsunuz valörsüz.

Ayrıca FİBA da KİRAZ hesap işletim ücreti yok.

TEFAS tan PPF fonlarını alıp satmak uygun değil. Boş yere bekliyorsunuz saatini. Ayrıca paraya ihtiyacınız olduğunda emri 13:00 ten sonra verirseniz bir sonraki iş gününü beklersiniz.

Alıntı Originally Posted by gokborad Yazıyı Oku
    Ben bugün TEB üzerinden FIL için talimat verdim ve 10.05.2019 olarak gözüküyor.

4. Alternatifbank a güvenim sarsıldı. 11:26 da sistem açıldı.. Banka önerilerinizi bekliyorum.. Benim gözümde bunun anlamı likitide sıkışıklığıdır
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5. 13 e kadar elimdeki nakiti mecbur bağlamak zorunda olduğumdan alternatifbanktan fil almak zorunda kaldım..

6. Sn. Sercanhan, brsan 2 gündür çok kötü düşüyor. Halbuki bilanço çok kötü gelmedi. Borsa bu yüzden çok riskli. Hakim güç istediği gibi at koşturuyor.

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Direk FİBA da KİRAZ hesap açtırın ücretsiz. FİBA üzerinden hesap açtırıp FIL alıp satarsanız 7x24 365 gün alıp satabiliyorsunuz valörsüz.

Ayrıca FİBA da KİRAZ hesap işletim ücreti yok.

TEFAS tan PPF fonlarını alıp satmak uygun değil. Boş yere bekliyorsunuz saatini. Ayrıca paraya ihtiyacınız olduğunda emri 13:00 ten sonra verirseniz bir sonraki iş gününü beklersiniz.
    Mobil uygulama yenileme olacak bekliyoruz ona göre açacağım bende Orda hesap.

8.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Sn. Sercanhan, brsan 2 gündür çok kötü düşüyor. Halbuki bilanço çok kötü gelmedi. Borsa bu yüzden çok riskli. Hakim güç istediği gibi at koşturuyor.
    Sağlık olsun.. 10 senede Bir bakın tavsiyem..

Sayfa 146/1001 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •