Sayfa 147/997 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    BES e yatirilan butun paranin %80 i yani buyuk cogunlugu %20 getirecek (vergi avantaji), ama %20 si yani devletin verdigi pay ise %4 belki daha az getirecek

Yani toplamda getiri yine yuksek degilmi? Toplamin cok ufak bir bolumu dusuk getiriye sahip overall getiri hala cok yuksek sanki. Birde bunun ustune BIST fonu (yada adi neyse) onunda getirisini eklemek lazim degilmi?

Ikincisi benim gibi TR de calismayan biri buna katilabiliyormu?

(uzattigim icin kusura bakma anlamaya calisiyorum)
    ahmetg , yukarıdaki anlattıklarımı tekrarlamak istemiyorum ama şu soruya cevap verdikten sonra yukarı anlattıklarımla birleştirip tekrar yorumlayabilirsin:

100 TL para yatırım yapalım.
    Her yıl ortalama %15 değer kaybeden bir para birimi ile her yıl %10 net getiri elde edilirse 25 yıl sonra bu 100TL nin bugüne yaşlandırılmış reel değeri ne olur?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Powerc yi gören var mı Florida ya gidecekti.

http://www.mynet.com/haber/dunya/irm...ladi-3246852-1

3. yakında faizlerde sert çıkış (6 ay sürecek)aynı şekilde günlük 6 ay sürecek dolarda düşüş olacak, 2,7-2,9 dan almak mantıklımı net karar vermek zor, az kafa yorun! 3,90/3,94 iken 2,7-2,9 tahmini yapan tek kişi olmak biraz yıpratıcı oldu, ilk diyen olmak özellikle! artık gençler bizlere akıl vermeli, benden paso! keşke o mesajı bulacak aklım olsa reklam bombardımanı altında doları vatandaşa devrettikleri anı bulup eklesem, dur desen vatandaş daha hızlı rokett takıp dolara koşardı, demekte mantıksızdı, zaten koştu, düşeceği akıllarının ucundan geçmedi, dolar hala değerli ve köpük barındırıyor, ayrıca Asya ekonomisindeki karışıklık Avustralya dolarında sert çöküşü getirebilir, izleyin derim ,2,0-2,10 alım yeridir, aud kodu, para piyasaları karışıklık barındırır 3 cümle bu karışıklığı özetler, anlayana!!!
    easy comes easy go(1)and all roads go to roma!(2) Fasten your belt! (3)
    bu arada geçen kafayı jiletle kazıttım berber 150 tl aldı kafayı köpükledi yalnız sakalı kestirnedilm
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

4. Rodeo dan oran alan oldu mu bugün

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Peki madem bu kadar yuksek vergi avantajindan dolayi yuksek getiri almak mumkunse insanlar neden BES ten kaciyor?
    abi sen TR'de hiç yasadın mı?biraz fransızsın konuya.sorun kazançta değil

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ahmetg , yukarıdaki anlattıklarımı tekrarlamak istemiyorum ama şu soruya cevap verdikten sonra yukarı anlattıklarımla birleştirip tekrar yorumlayabilirsin:

100 TL para yatırım yapalım.
    Her yıl ortalama %15 değer kaybeden bir para birimi ile her yıl %10 net getiri elde edilirse 25 yıl sonra bu 100TL nin bugüne yaşlandırılmış reel değeri ne olur?
    anliyorum. Enflasyona ve/veya dolara yenik dusuyorsun

reel degeri 100TL nin altinda olur

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    abi sen TR'de hiç yasadın mı?biraz fransızsın konuya.sorun kazançta değil
    kazanctan kastim enflasyondan aritilmis getiri

Sayfa 147/997 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız