Sayfa 147/725 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 5799 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Alan yok ,kimsenin yukselecegine inanci kalmamis

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. evet dün tekniğini malesef bozdu bugün acaba pulback mi olur dedik ama o da olmadı gelenezi geçirenzi oldu hele son dakikalarda 1/16 ya 106 bin koydu bu ky işi değildi

3. Cumaya kaldi 3, elveda deyip demeyecegime sen karar ver, bugun maliyet de dusurttugun icin sagolasin...rezil seni:-)

4. nasıl gidiyor beyler, ses soluk çıkmıyor...hisse tatsız!

5. 4,14 ve 4,34 3 milyon açığa satış yapılmış.
    Selim Balaban:17 saat önce / bu ne anlama geliyor dostum?
    ulaş Stron: 17 saat önce / Elinde hisse olmayanlarin araci kurumdan odunc hisse alip satmasi fiyat asagi giderse kar yukari giderse zarar etmesi
    Investing.com'dan alıntıdır....

6.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    4,14 ve 4,34 3 milyon açığa satış yapılmış.
    Selim Balaban:17 saat önce / bu ne anlama geliyor dostum?
    ulaş Stron: 17 saat önce / Elinde hisse olmayanlarin araci kurumdan odunc hisse alip satmasi fiyat asagi giderse kar yukari giderse zarar etmesi
    Investing.com'dan alıntıdır....
    Dostlar, bjkas yatırımını yaptığınız aracı tacir firma sizle iletişim kurup sizden hiç ödünç hisse talebinde bulundumu?

7. Arkadaşlar siz bunları kafaya takmayın. Aracı kurumlar hisseye hareket gelsin diye açığa alıp satabilirler ,gün sonu açığa sattığını yerine koyamaz ise virman yaparak açığı kapatabilir

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Mehmetfidan Yazıyı Oku
    Arkadaşlar siz bunları kafaya takmayın. Aracı kurumlar hisseye hareket gelsin diye açığa alıp satabilirler ,gün sonu açığa sattığını yerine koyamaz ise virman yaparak açığı kapatabilir

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mehmet Bey, aslında şundan dolayı söylüyorum: benim kurumum geçen sene mayısta şampiyonluktan hemen önce beni aradı ve hisselerimi belli bir para karşılığı ödünç verip veremeyeceklerini sordu. Ben de hayır dedim o vakit. Böyle bir durumda ilk defa karşılaşıyorum, buradaki durumda benim zararım yada kaybım ne olur öğrenmek için soruyorum?
    Birde eğer spek böyle ödünç lot alır ve 3 milyon lotluk bir hacim yakalarsa, elindeki mala hiç dokunmadan bu kadar yüksek hisse ile istediği gibi hareket eder ki zaten öyle yapıyor.

Sayfa 147/725 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •