Sayfa 147/822 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 6575 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

o yüzden buraya bakınca çekinir ve korkar oldum,..bu grafiğin oturması için kuvvetli çıkan USD nin aynı şekilde kuvveti düşmesi gerekli ki, USD bazlı grafiğe üşüşen kalpazanlardan kurtulalım

bu da endişeli olduğum kısım, ..(sayın karax ın sezinlemesi),

burada millete yutturdukları USD ye göre ucuz kaldık hikayesi aslen ise yukarıda değindiğimiz faiz hikayesi,..

neticede biz 18 ekime borsa olarak zirve yada yakınlarında girse idik, ya da grafik üzerinde gözüken direnç karşılıkları gelen yeşil boncuklara zamanında gidebilse idik, bu badem ve süper nato tayfası şimdikinin tam tersi dibe dibe çakıyorlardı ve buna longta yakalananlar bu hareket nerede duracak diye feryad ediyorlardı,..

neticede ben bu grafiği hep verdim hep işledim, zamanında 1591.36 üstü yol yapamadık, bunu gecikerek yaptık ve c>1813.9 a gittik bu analizlerin hepsi geçmiş sayfalarımızda saysısız tekrar var, ..

o nedenle zamanda 17 haftalık son peryodda 18 ekimden itibaren USD yi 10 üstüne agresif yakaladık ama borsayı yakalayamadık, borsa yukarıda değindiğimiz üzere faiz denklemi gereği 2x2=??? yaptı ve USD ile birlikte yükseldi,

netice:

grafikte bu saatte USD gevşemelerine bu gün olduğu üzere grafik seri şekilde dipten kurtolacak ve sarı ok bölgesinin geçilmesiyle birlikte yeşil boncuklara hareket edecek,

faiz sabit kaldıkça (özellikle FED yönlü) bu yönlü hareket olmadıkça short manasında olgunlaşma bir türlü olmuyor ve zamanın ilerlemesine bakılıyor, yani benim 21 şubat-21 mart arasına, ..e her gün piyasaya longta % 1, 2, 3 çakarlarsa, short nesli tükenir,

dilim döndükçe anlattm,

elbette benim diğer alt üst değerlerim yine değerlerimdir (şu sıra alt üst 2147.71 ), ama oyunu da bu yönlü yakından takipte fayda var
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

abede ile akepe nin yakınlaşmalarında (cehepe zaten abede ile çok yakın malum) görselde okla işaretli x bank geçmişte olduğu gibi diğer endex ler üstüne kendini atacaktır,..

işte önceki yorum analizlerde önü kesilen fiyatlar bu tür abede ile yakınlaşma haberlerine bana göre çok duyarlı,..işte önünü kestiğimiz barikatı haberle aşabilireler,

örneğin blok 70(f-16), blok tarzında yükseliş yapabilir,...

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1126 ve 1131 den devam la

4. temkinli duruşum bir süre daha devam edecek sanırım, eğer ekran karşısında olsa idim belki de dayanamaz poz açar ve batardım,

195000 gibi iyi bir seviyeden short açmama rağmen fena yükseldiler,..biraz daha sanki bu halimi korumalı ve kollamalıyım gibi geliyor bana, yada

alt üstlerde alta geçişler veya günlükte majör dönüşler ???

5. başarılar cümleten

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 1167 den devamla

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 951 den devamla, ''NE OLDUM DEİL, NE OLACAM DEMELİ''