Sayfa 147/1002 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Fed/powell: Talep çok güçlü, covıd geriledikçe ekonomik toparlanma bu çeyrekte toparlanacak

fed/powell: Bu yıl güçlü ekonomik büyüme bekliyoruz

fed/powell: Istihdamda iyileşme hızı yavaşladı

fed/powell: Darboğazlar beklenenden daha uzun sürecek

fed/powell: Enflasyon yüzde 2 hedefinin üzerinde devam ediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Sizden bir körling başlığı açmanızı bekliyorum.
    iş bağlamak için uygun bir spor değil. Golf bir yaşam tarzım. 9 yıl önce florida' da oynadığım golf , 2 yıl önce alakasız bir yerde Torino' da kelepir bina aldırdı... yani körlingde bu imkan yok. not : hamdi kissenger bilderberg'den tavla arkadaşımdır... şimdilerde 4 tekerlekli ile dolanıyor artık...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bunu yazan hisse alıp satan hatta insanlar hisse hakkında yorum yapan birisi , bir denli bu işin içinde , o bile 128 m$’in nerede olduğundan rahatsız olmak yerine sizde diyebiliyorsa Mehmet amca Ayşe teyzenin bunu umursamamalı normal .. Bizde eğitim yok eğitim olmadan herkes herseyi biliyor kendine göre .. O 128 milyar dolar bizim geleceğimiz onun parası benim param ama hala doğru olmamasına rağmen doğru diyerek bu durumu destekliyorlar .. Bu kafa değişmez bu yüzden en iyisi dikkate almamak
    128 kayıtlı olduğu için bilinen rakam,ya bilinmeyenler?,1 trilyondan fazla döviz girdi bu ülkeye,70 milyar dolara kitler satıldı,sonra şunu bunu yaptık dediler,üstelik yapılanlardanda vurgunlar vuruldu,valla bu yük kimseyi iflah etmez,en fazlada 5000 kişilik gönüllü alayımız olan 42-47 alayından kurtuluş savaşından sonra 300 kişi kalmıştı,geri kalan şehitlerimizin kemikleri sızlar,Kurtuluş mücadelesi veren şehitlerimizinde kemikleri sızlar,bu ülke için canını verenlerin ruhlarıda insanı rahat bırakmaz,sistem devamlı belirttiğim gibi enerjiden hasıldır herkeslen bağlantılıdır hata edeni afetmez.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    arkadaşımdır dedim ! yaşıtımdır demedim ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Fed/powell: Varlık alımları gelecek yılın ortasına kadar sona erecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    iş bağlamak için uygun bir spor tarzı değil. golf bir yaşam tarzım. 9 yıl önce florida' da oynadığım golf , 2 yıl önce alakasız bir yerde Torino' da kelepir bina aldırdı... yani körlingde bu imkan yok. not : hamdi kissenger bilderberg'den tavla arkadaşımdır... şimdilerde 4 tekerlekli ile dolanıyor artık...
    Bize ne ?,bizde varlıklıyız belirtiyormuyuz,üstelik vatan için bağışladıklarımız hariç !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,112
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fed/powell: Varlık alımları gelecek yılın ortasına kadar sona erecek
    Bakalım altını nasıl etkileyecek ?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bize ne ?,bizde varlıklıyız belirtiyormuyuz,üstelik vatan için bağışladıklarımız hariç !!!
    ferrari'den selamlar fakirler de yaşasın.

Sayfa 147/1002 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •