Sayfa 147/180 İlkİlk ... 4797137145146147148149157 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1. teknosa devamke...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Borçlanma ihracına ilişkin spk başvurusu dün yapılmış. İnşaallah birde ne için borclanacaklarını detaylı şekilde KAP tan bildirirlerse süper olur.

3. SPK nın son uyarı tedbirlerine rağmen;

bu fiyat oynaklıkğıyla tahtacı tknsa yıBrüt Takasa sokmasa bari.. (Bana uyar ama piyasa kaçabilir!!)

Pkart tan Sn.keko ya selamlar.. Tavan devamke..

4. Bofa olmadan hareket olmuyor anlaşılan, fonlar devam mı acep?

5.  Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    SPK nın son uyarı tedbirlerine rağmen;

bu fiyat oynaklıkğıyla tahtacı tknsa yıBrüt Takasa sokmasa bari.. (Bana uyar ama piyasa kaçabilir!!)

Pkart tan Sn.keko ya selamlar.. Tavan devamke..
    uyarın üzerine takipten çıkardığım pkart hissesine de baktım..gerçekten de tavan olmuş...yalnız iki yıl önceki zirvesinin ancak %35 üzerine çıkabilmiş..o tahtacı kendini af ettirebilmesi için en az 3 kat çıkmalı...70 tl den aşağı olursa ben o ağaya küçük ağa demeye devam ederim...

teknosada ise her türlü tedbir bir sorun çıkarmaz...gidecek hisse her türlü gider..temeli nereyi işaret ediyorsa oraya gider...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. pkart temeli olmayan bir hisse olarak görüyorum...şu anda bana o hisse uçacak 1000 tl olacak dense dahi almayacağım bir hisse... kaldı ki tahta yapıcısı da çapsızın biri...ben bir keko olarak bile son 5 ayda 3 kat kazanabilmiş iken tahta yapıcı olarak ortalıkta geçinen zat övdüğü hissesine iki yıl önceki zirvesinin ancak %35 üzerine çıkarabiliyor...

bu güne kadar almadığım (1 lot hariç ) ve bundan sonra da almayacağım nadir hisselerden biridir..acaba çok merak ediyorum hisse çıktıktan sonra kim hangi temele dayanarak almaya gelecek ??...

7. yatırım fonlarının alışları 23 milyon adete dayandı..zaten tedavülde 100 milyona yakın lot var...bunun %23 ünü fonlar topladı..yabancıların de elinde çok birikti...yabancı +yatırım fonları +emeklilik fonları toplamı %60-70 lere varırsa ?? teknosa çok agresif hareketler yapar..tabi bu güçlerin alım yapması için temel gerekçelerin olması gerekiyor...bu temel gerekçeler de teknosada var...agresif büyüme ,sektörünün önünün açık olması ve olası ges ile ilgili gelişmeler...bu gerekçeler olduğu sürece yabancılar teknosadan vazgeçmez..

8. Cümleten geçmiş olsun zor bir gündü.

Sayfa 147/180 İlkİlk ... 4797137145146147148149157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •