15 in de açıklanacak olan not değerlendirme durumu 5 Aralık ta bizim yetkililere bildirilmiş. Bu da açıklandı zaten...
Yani ağalar biliyor sonucu..
Şimdi 5 Aralık da 8100 görülmüş. O günden beri aşağı geliyor.
Açıkcası benim de kafa karıştı.
Bunlar olumsuzluğu mu fiyatladı yoksa haberi düşürüp yalandan baskı mı yapıyor kararsız kaldım.
Teknik olarak ise bugün ki kapanış bence berbat..Benim orta vade sistem bile bugün sat verdi.
En son Mart 2023 de sat vermişti...
7850 üstüne atamazsa da olumlu olmayacağım.
Yapılan yabancı alımları satışa mı dönecek diye bakacapım.
Bakalım..
Yerel seçimlerde İSTANBUL ve ANKARA büyükşehirlerinin belediye başkan Seçimlerinde iktidar Kaybedip Bunun Moralsiz liği mi var borsada ?
Allah sonumuzu hayretsin.
500.000₺ nin %43 ile bileşik faiz getirisi yıllık %52 yapıyor, bu rakamlar para artınca %78 lere kadar çıkıyor.
Şimdi bu kazançları bist100 de yakalayamayan yatırım ve emeklilik fonları hayvanlar gibi hisse satıyor denilmiş bilgisi olan?
birisi ekgyo da viopta tabana (727) verdi, 764 kapandı iyi zarar yazdı gibim bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Fonlardaki yatırımcı fonu satınca fon da doğal olarak içeriğindeki hisseleri eş oranda satıyor..
Şu an %50 ve üstü borsada kazanabilirim diyenler kalacak, kazanamam diyenler satacak...Ama tabi faizler tekrar düştüğünde hisse fiyatları ne olur o da ayrı..
Yani bireysel karar...Gözü kesen kalacak, kesmeyen gidecek...
Ama borsa şu an kolay değil...
Altın, gümüş ,petrol, bitcoin de kırmızı.. İlginç bir gün
Yer İmleri