Sayfa 148/1000 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Mevduat Cafe

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu ne demek ustad?
    Hamza abinin laflari reyiz onu doyuracak parayi veremez diyorum onun kelimeleriyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Cafe yöneticisi nerde
    Kafede niza çıktı.
    Cam çerçeve dağılmadan yetiş, kıralan dökülenin masraflarına karışmam sonra.
    Konuyu açan kişi olarak bir iki söz söylemek isterim buradaki herkesin isteği sonucunda açıldı bu konu ve istenilen düzeyde de devam ediyordu. Sonuçta konu itibariyle mevduat başlığında sadece oran görmek isteyen kişilerin rahatsızlığını gidermek ve mevduat dışında konuları konuşabilmek ve geyik yapma amaçlı açılan konuda bu tür bir tatsızlık oluşması benim açımdan anlaşılır bir durum değil. Şu kişi doğrudur şu kişi yanlıştır şekliyle bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Orta yol bulunması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda eğer orta yol bulunmazsa konu amacı dışına çıktığı için yönetimden kapatılmasını rica edeceğim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    gunaydın
    kahveyi içip oyumuzu kullanmaya geçiyoruz değişim vakti

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Ben kibirli adami hic sevmem. Burda kimseye hakaret etmedim etmem de.. alcakgonulluk tevazu hayat dusturumdur.. kusura bakmayin bu son mesajim. Tibbi konuda soru sormak isteyen her türlü yardim talep eden kişiye ozelden kapim acik. Elimden geldigince bilgim dahilinde yardimcisiyim. Hayirli geceler dilerim.. kalin saglicakla..
    Doktor bey cinsel içerikli sorulara da cevap veriyor musunuz?
    Yaşlanıyoruz performansı korumak için ne yapmak lazım?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Genel soru:
    "Webster adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz."
    Bu mesajlar niye çıkıyor.
    Bana gareziniz mi var?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Konuyu açan kişi olarak bir iki söz söylemek isterim buradaki herkesin isteği sonucunda açıldı bu konu ve istenilen düzeyde de devam ediyordu. Sonuçta konu itibariyle mevduat başlığında sadece oran görmek isteyen kişilerin rahatsızlığını gidermek ve mevduat dışında konuları konuşabilmek ve geyik yapma amaçlı açılan konuda bu tür bir tatsızlık oluşması benim açımdan anlaşılır bir durum değil. Şu kişi doğrudur şu kişi yanlıştır şekliyle bir değerlendirme yapmam doğru olmaz. Orta yol bulunması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda eğer orta yol bulunmazsa konu amacı dışına çıktığı için yönetimden kapatılmasını rica edeceğim.
    Ustad zaman zaman olabilir belki boyle seyler herkesin hergunu birbirine uymuyor malesef ama bi arada orta yolu bulup bunu basarabiliriz neden boyle bir ortamda aile gibiyken vas gecelim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
    Pegasus düşük maliyetli havayolu olamaz
    RyanAir Bulgaristan Plovdiv- London Stansted arası ortalama 20-25euro iken Pegasus aynı tarihe stansted.e 650 TL istiyor

8. Evet yeni bir tartışma konusu açayım

200 k satılan bir dairenin maliyeti sizce ne kadardır?

Sayfa 148/1000 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •