şirketin büyümesi , topladığı kira bir kenara 2010 dan buyana sürekli büyüdü fakat TL nin bu değer kaybı ?
bence takip edilmesi gereken DOLAR/TL
3 aylık kapanış 5,60 civarıydı
6 aylık kapanış nereden olacak... 3 aylık bilançoya göre yeniden döviz kredisi çekilmiş gözüküyor. Diğer şirketler gibi TL nin değer kaybı konusunda şirket çok muzdarip.
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35425
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Hali hazır portföy tablosu 2019 ilk çeyrek; (toplamada hata yapmadıysam)
lojistik depo toplamı 730 000 metrekare
Fındık depo toplamı 32 380 metrekare
Kocaeli Akse 15-420 33 Yapılıyor Tamamlanma %20 20 000 metrekare..(metrkareye 5 dolar yazıyorum kendi adıma) .
İlk çeyrek 50 milyon kira geliri bu yeni depo 2020 ilk çeyrekte dahil olsa 100 000 dolar desek çeyrek bazda 300 000 dolar 1 800 000 Tl. (kur 6 desek)..
2019 için ise Enflasyon ve kur artışları ile çeyrek bazda kiralarımızı..50 58 62 65 diye düşünsek.. 235 milyon Tl.. bunu da eksi artı 10 desek..
225- 245 milyon Tl gibi bir bant..Önceden yazdığım kötümser hava şartlarına bağlı öngörüyü dışarıda tutarsak..
Genel kuruldaki konuşmaları biraz kalibrasyondan geçirmek gerektiğini önceden yazmıştım![]()
Ya allah aşkına halen bu döviz borçlanması nedir benim aklım almıyo, mesela neden bu şirket borçlarını tl olarak yapılandırmaz, ocak şubat gibi hem faizler bir miktar düşmüştü hem dolar 5.30 civarıydı, o kadar malın mülkün var sat bikaç tane ya da tl olarak yapılandır, al gecen sene papaz muhabbeti, bu sene de s 400 bilmem ne, şuraya bak ya piayasa değerinden fazla yıllık kira gelirin var, pd/dd oranın 0.15 in altına düştü, inşallah bi bildikleri vardır ne diyim. YTD
Kanımca patron&Türevleri hisseyi aşağı doğru sürüyor.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.
Cok iyi sirket. Yatirimlarinin karsiligini almaya basladi. 2020 den itibaren duzenli temettu veya bedelsiz vererek yola devam eder. Bu fiyatlarda kalmasi imkansiz en kisa zamanda hedef 1.75 tl olmali artik. Pd/dd 0.15 bedava resmen
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri