Oyle bir sey olsa da yapmayin cunku tr borsalarinda yuksek fiyattan btc aliyorsunuz satarken de yine tr borsalarindan yuksek fiyatla satmak lazim
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalan Ethereumlarla bugün iki farklı İco'ya katıldım. Biri Boon.tech, diğeri ise Lamden isimli bir proje. Her iki projede de satılamayan tokenlerin yakılması durumu var. Bu durum da fiyata olumlu yönden etki eden bir olay(tabi satılmazsa). Bu işlemle birlikte al-sat'ı rafa kaldırıp, tamamen uzun dönemli bekleyiş moduna geçiyorum. Bakalım kış uykusundan nerede uyanacağız!![]()
ICO : Initial Coin Offering
Etherium Chain özelliği ile başlamıştır. Chain üzerinden madencilik ile uğraşmadan TOKEN üretebilirsiniz.
Başlayalım.
SECBUL sözüm ola para getirecek bir proje başlatır. Ama parası yoktur. Bankada para vermez. Secbul derki Etherium üzerinden
10.000.000 TOKEN üreteyim (Üretim neredeyse beleştir.).. ismini İNEK Token koyalım.
Secbul derki tokenleri şu kadar etheriuma satıyorum. Fiyatı şu :
1 İNEK : xxxx ETH
Satış bitince besi çiftliği alacağım. Bu tokenler ile inek alacağım süt gelecek et gelecek yatırımlarınız değerlenecek.
A ) Proje doğrudur yatırım para kazandırır. Token fiyatı artar. Önceden alanlar kar eder, sonradan alanlarda genelde kar eder.
B ) Proje Spekülatiftir. Token fiyatı artar. Önceden alanlar kar eder. Sonradan alanlar zarar yazar.
C ) Proje spekülatif ötesi yoktur bile. Token alanlar zarar eder. Sonradan alanlarda zarar eder. Token yok olur gider. Tek zengin tokeni satan olur.
ICO budur.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri