Sayfa 148/330 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Testerede kafalar kollar koptu maalesef..Burada sinirlere hakim olmak gerekir..Bu saatten sonra bist için en kötüsü geride kaldı.. Halka arzlar tavan tavan serilerine devam ediyor.. Tavanlarda inanılmaz bir alış var..İSMEN bugün galiba işlem rekoru kırdı. 40 üzeri kapatsak iyi idi ama bunada şükür..Dün 35 lere kadar inmiştik..AK ve QNB dün ve bugün 3.5 milyon lot mal çektiler..Büyük ihtimalle CİTİ ve DEUTSCHE nin takasına gider.. Bankof u yarın alış tarafında görürsek buralar şenlenir..Bilançolar artık son haftasına girdi..Ekim sonu 50 lili rakamları selamlarız diye ümit ediyprum..

2. Hacimsel aktivitedeki gevşemeyi kırması için önemli bir seansti, yükseliş için temkinliyim öğlen dediğim gibi 500 puanı fiyatlayan bir piyasa vardı ancak bir seansta geri kalmışlığı kapamasini beklemezdim,aracı kurumlar için kırbaç ortadan kalktı hikayenin gerisi müşterilerde

3.  Alıntı Originally Posted by müzikal Yazıyı Oku
    Baya bi dökülen olmuştur sanırım. Hadi hayırlısı diyelim o vakit.
    Dökülmek için tavana 5k lot satış yazdım 10 kademe kala geri döndü. 😂 Sabah ola hayrola…
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Yarınki tavanımız 43.70 dökülmek için yarın oraya satış yaz Sn Artuk Bey..

5. Bilanço kapanmasına 1 hafta kala kendi zirvesine oturmakla yeni ufuklarimi hedefliyor?

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Maşallah diyelim...
    Maşallah maşallah, her zaman diyoruz!

7.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Yarınki tavanımız 43.70 dökülmek için yarın oraya satış yaz Sn Artuk Bey..
    Sn Balina elimi sat tuşuna alıştırmak için tavanlara satış yazıyorum, gün içi tavan bozarsa alttan alırız hesabı bizimki. Muhtemelen yarın eksi gösterip sonra tekrar yeşile bağlar, endeks de güzel giderse hatta tavan bile olabilir...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Dökülmek için tavana 5k lot satış yazdım 10 kademe kala geri döndü. �� Sabah ola hayrola…
    5K olsun bizim olsun. Yarın bugünkü tavan rakamına yazın tahtaya ben alırım

Sayfa 148/330 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •