Yarım dolar 2.4
Çeyrek dolar 1.2
[emoji23][emoji23]
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarım dolar 2.4
Çeyrek dolar 1.2
[emoji23][emoji23]
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
dolar gene hızlandı , hareketlendi.
bu artık inattı kibirdi ile açıklanacak bir tabloyu aştı.
bana ya hakikaten içinden çıkamıyorlar ya da çok riskli bir hinlik peşindeler gibi geliyor. ve ikincisi daha ağır basıyor nedense.
fazla anormal çünkü böyle mal gibi izleyip birşey yapmamaları..
politik hayatlarının en önemli ve riskli seçimine bir ay kala.
Ben bunu 4.18de söylemeye başladım. Hatta erken seçim açıklandığı gün teorim şuydu.
tvf mvf elde ne varsa legal illegal kullanarak, Borsaya ralli dolara fren.
Borsayı yükseldi demek için biraz aşağı çekerler.
Doları düşürdük demek için biraz yukarı çekerler.
Borsa kısmı uydu sayılır.
Dolarda ipin ucu kaçtı.
Bir süre yapacak birşeyleri yok diye düşünmüştüm herkes gibi ama alakası yok.
Kesinlikle bilerek bıraktılar ama plan ne bilmiyorum. Korku salmak mı? Sadece korkutmak için bu kadar oynamasına gerek yok.
Plan seçimi kaybedip kenara çekilerek krizi geleceklerin üstüne yıkmak ve bir süre bekleyip kurtarıcı olarak geldim demek mi derdim ama tayyip adaylığını çekmezse kaybetmesi kesin değil. Ulusa seslenişte ana avrat sövüp canlı kırmızı noktalı film oynasa seçilme ihtimali yine var.
Ytd
Daha gecen sene ki secimlerde ekonomik olarak ucacagiz demislerdi inanmamistik.Anlayamamisiz nasil ucacagimizi.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben ikna oldum..
İbrahim Melih GökçekVerified account @06melihgokcek 39m39 minutes ago
1) ABD DOLAR’I YÜKSELTİYOR... TÜRKİYE’YE MAL SATAN ABD FİRMALARINDAN GÜRÜLTÜ KOPMAYA BAŞLADI.. ÇÜNKÜ ABD’DEN MAL SİPARİŞLERİ İPTAL EDİLMEYE BAŞLANDI... ANCAK ABD BANKALARI DOLARI 24 HAZİRANA KADAR YÜKSELTMEYE DEVAM EDECEK... 24 HAZİRANA KADAR SABIR...
https://twitter.com/06melihgokcek/st...94325572259840
2) 24 HAZİRANDAN SONRA PİYASAYA 30 MİLYAR DOLAR POMPALAYINCA SEYREYLEYİN GÜMBÜRTÜYÜ. DOLAR TEPETAKLAK DÜŞECEK İNŞAALLAH... O DOLAR TÜCCARLARININ HALİNİ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ İNŞAALLAH... HELE CUMHURBAŞKANIMIZI % 55/60’LARLA SEÇELİM GÖRECEKSİNİZ SONUÇLARI İNŞAALLAH...
https://twitter.com/06melihgokcek/st...95480578605057
Yer İmleri