Sayfa 15/1030 İlkİlk ... 5131415161725651155151015 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Bizim ekonomimiz de vurdurarak çalışırmı..????
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

2.  Alıntı Originally Posted by olgunus Yazıyı Oku
    Vakıfın 25 verdiği yerde aktifin 27 28 vermesi lazım ki denk olsun.
    vakıf bana 24,50 verdi 240000 için. pazartesi 2M için vakıftan 21 oran alıp, halkbanka 23 ten götürmüştüm

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hocam bu bono oranı mı yoksa mevduat karşılığı mı?
    bono. MK daha az stopajdan dolayı (%10-%5)

4. Bonoya Paramı Yatırılır Şuanda
    Hem Stopaj Yüksek Hem Garanti Yok

Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

5. Burada inanılmaz oranlar telaffuz edilmeye başlanmış, en yüksek aldığım oran 27.08'da 20.75 idi. Başka bir bankadan da 31.08'de ise 1m+ üstüne 20.5 aldım vadeyi bozup. Gerçi bu hafta artmıştır muhakkak ancak dolar için 6 faiz ne demek. Yabancı yatırımcı getirip mevduata koysa yeridir.

Vakıfbank'ın yüksek verdiğini biliyorum ama telaffuz edilen oranlar çok enteresan. Burgan bank düşünmeye değer bir banka şu an anlaşılan. Aktif geri kaldı ne yazık ki.

Kişisel fikrimce doların 6 altını görmesi bundan sonra neredeyse imkansız ama eğer 500 baz puan gibi bir artış olursa 5.7 lere belki iniş olabilir. Yine de uzunca bir süre o faiz oranlarıyla 6-7 arası dalgalanmasını bekliyorum. Eğer 300-400 baz puan bir artış olursa da 6 altını görmesi imkansız bence. 7.5-8 bandına da dayanabilir gibi geliyor yıl sonuna.

13 eylülde vadem var yeniden, doların vadesini yenilemeyecğim bu oranlara rağmen. Eğer itfa tarihi yakın eurobond'lar %8'e dayanırsa tekrar eurobond alacağım. Ya da ons altının 1200$'a geldiği düşünülünce altına da çevirebilirim dolarımı.

TL'de ise 13 eylül sonrası bir hafta günlük takılacağım. Oranlar iyice yerleşsin diye.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Buraya tahminlerimi not düşeyim istedim sadece.

Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Burada inanılmaz oranlar telaffuz edilmeye başlanmış, en yüksek aldığım oran 27.08'da 20.75 idi. Başka bir bankadan da 31.08'de ise 1m+ üstüne 20.5 aldım vadeyi bozup. Gerçi bu hafta artmıştır muhakkak ancak dolar için 6 faiz ne demek. Yabancı yatırımcı getirip mevduata koysa yeridir.

Vakıfbank'ın yüksek verdiğini biliyorum ama telaffuz edilen oranlar çok enteresan. Burgan bank düşünmeye değer bir banka şu an anlaşılan. Aktif geri kaldı ne yazık ki.

Kişisel fikrimce doların 6 altını görmesi bundan sonra neredeyse imkansız ama eğer 500 baz puan gibi bir artış olursa 5.7 lere belki iniş olabilir. Yine de uzunca bir süre o faiz oranlarıyla 6-7 arası dalgalanmasını bekliyorum. Eğer 300-400 baz puan bir artış olursa da 6 altını görmesi imkansız bence. 7.5-8 bandına da dayanabilir gibi geliyor yıl sonuna.

13 eylülde vadem var yeniden, doların vadesini yenilemeyecğim bu oranlara rağmen. Eğer itfa tarihi yakın eurobond'lar %8'e dayanırsa tekrar eurobond alacağım. Ya da ons altının 1200$'a geldiği düşünülünce altına da çevirebilirim dolarımı.

TL'de ise 13 eylül sonrası bir hafta günlük takılacağım. Oranlar iyice yerleşsin diye.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Buraya tahminlerimi not düşeyim istedim sadece.
    Benim dönüş de 10 Eylül
    Ben de 1 hafta beklemeyi düşünüyorum aylık bağlamadan

Alıntı Originally Posted by memocan21 Yazıyı Oku
    Sayin hocam nkolay da devlet garantisi yok..ama onemli deil.. istedigim an cikabiliyormuyum??? Olurya isler kotuye gider odeyemez olur biranda Netten satis verip efteyle istedigim hesaba yatiriyormuyum??
    Evet, günlük hesap olduğu için istediğiniz zaman satıp eft yapabilirsiniz

Alıntı Originally Posted by hisar06 Yazıyı Oku
    ... kobisinden sabisine kadar herkes etkilenir...
    Bankalar zaten kredi faizlerini arttırdı
    Birkaç puan artmış artmamış(aşırı olmadığı sürece) çok bir etkisi olmaz gibi geliyor bana

Sayfa 15/1030 İlkİlk ... 5131415161725651155151015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •