Sayfa 15/53 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 113 - 120 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. https://m.mynet.com/meral-aksener-de...r-110104423528

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP'nin af teklifinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle yapılmış olabileceğini iddia etti. Akşener, MHP tarafından TBMM'ye sunulan teklife ilişkin "Bir talep var. Büyük ortak talep ediyor, küçük ortak yerine getiriyor gibi bir sonuçla karşı karşıyayız." ifadelerini kullandı.
    )))))))))))) Aksener surekli disarida birakildigi icin boyle konusuyor. Cunku Tayyip Agam kesinlikle muhatap almiyor. Surekli Kilicdaroglunu muhatap aliyor. Bahceli ve Mhp kurmaylari da ayni sekilde davraniyorlar.

Meral Abaciginda sirasi gelecektir. Hersey sirayla abi, beklemesini bilmek lazim.

Af tasarisiyla ilgili, Haberturk'te bir program izledim. Mhp baskanvekili, Chp sozcusu icin "cok degerli bir hukukcu oldugunu, kendisine cok saygilari oldugunu, sayet Chp, tasarda bir eksik goruyorsa, derhal degerlendirebileceklerini" soyledi. Chp, tasariya muhalefet etmiyor, kapsami konusuyla ilgileniyor.
    Tasariya sadece Sabah gazetesi yazari (havuz medyasindan) sert muhalefet etti. Akp sozculeri de mevzuyu gecistirdiler.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Aynen yetkisiz abi....benim gelecek hafta bazi islerim var, baslik sizin...aralarda yazabilirsem yazarim...

Dolar basligini da takip etmek lazim. Yuksekten dolar alip, 5 sene gecse satmam diyenler var. 1994'den beri ayni numara cevriliyor. Dolar dusmeli ama fazla da dusmemeli. Vatandasa veriyorlar yuksek fiyattan, senelerce tutturuyorlar. Aslinda uyandirmak icin actim basligi...
    Valla uzun süredir dolar ve altın artacak diyenlerden biri de benim.Dünyanın gidişatı 1994,2001 ve 2008 den farklı bir krize bizi ve dünyayı sokacak gibi.Ezberler değişecek.Global parababaları 2020 ve 2025 arasında 1929 buhranı gibi bir şey hazırladı uygulayacaklar gibime geliyor.Dolar mı altın mı dedim dedim sonra altında karar kıldım,seneye anlarım doğru mu karar vermişim.Az kaldı 2 yıl içinde dünya çok değişik bir yer olacak,ezberler değişecek bence.

3. Global parababaları 2020 ve 2025 arasında 1929 buhranı gibi bir şey hazırladı uygulayacaklar gibime geliyor.Dolar mı altın mı dedim dedim sonra altında karar kıldım,seneye anlarım doğru mu karar vermişim
    Bence dogrunun en dogrusu abi...Sizinde yazdiginiz gibi bekleyip, gorecez...Yanliz banka kasasina koyun, siz de oyle yapmissinizdir mutlaka. Ortalik cakal kayniyor. Okuyor burdan, ip numarasindan adresi buluyorlar. Olmadi sizin yazdiginiz basliklara viruslu linkler ekliyorlar. Boyle ortamlarda en saglam en dogrudur. Ama iste guvenlik sorunu var. En dogrusu hic yazmamak.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,004
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...i-2650429/amp/

Bahceli, simdiye kadar af disinda Akp'den hicbirsey istemedi. Artik affin cikmamasi mumkun degil, bundan sonra af cikmazsa cezaevlerinde isyanlar cikar.
    Yerel secimlerde tahminim, Bahceli, Ankara'yi istiyor. Alacaktir.
    Artik tek parti iktidari yok. Erken secim kararini Bahceli aldi. Af tasarisini Bahceli getirdi. Diger taraftan, Hulusi Akar savunma bakani, yetkisiz abinin de daha once yazdigi gibi onun imzasi olmadan bir KHK cikmasi mumkun degil.
    ezberleri bozalım artık KHK yok...
    kabine kararı diye bir şey de yok her şey Cumbaba tezkeresiyle olur diye biliyorum ama

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ezberleri bozalım artık KHK yok...
    kabine kararı diye bir şey de yok her şey Cumbaba tezkeresiyle olur diye biliyorum ama
    ))))))))))))) Benim buraya yazi yazmam sakincali, yonetim niye izin veriyor, onu da bilmiyon...Bir sarkiyla gecistirelim, Fatih Parmaklarikisa'dan gelsin...

@erefefik

Bence dogrunun en dogrusu abi...Sizinde yazdiginiz gibi bekleyip, gorecez...Yanliz banka kasasina koyun, siz de oyle yapmissinizdir mutlaka. Ortalik cakal kayniyor. Okuyor burdan, ip numarasindan adresi buluyorlar. Olmadi sizin yazdiginiz basliklara viruslu linkler ekliyorlar. Boyle ortamlarda en saglam en dogrudur. Ama iste guvenlik sorunu var. En dogrusu hic yazmamak.
    Yok ya sayın ayvagöbek benim para bankada.Uğraşmalarına değecek bir miktar da değil.Zaten o kadar uğraşan miktarı da öğrenir benden fazla mesai parası ister )))))))))))Bizim para mevzu edilecek miktar değil de işte genel görüşlerimizi belirtiyoruz ekonomi hakkında.Bu arada 2018 de bitiyor,batan batana ,işsizlik had safhada bu 2019 2020 falan nasıl geçecek ben anlamadım.

7. Abi, seçimlerden önce yaptığımız tartışma esasında bunun üzerine kuruluydu...Dedik ki, halklar artık masaya yumruğunu vuran, bağıran, çağıran, biraz manyak, ama en önemlisi kaos yaratıp buradan çıkan sonuçlara göre yöneten liderler istiyor...Dedik mi, dedik...Bu öngörülemezliğe dayalı yönetim tarzını yeni bir sistem isteyen Devlet-i Ali'miz Erdoğan'da bütünleştirdi ve bize "oy verin lem" dedi...Verdik mi, verdik...Emme verirken dedikki devlete "abi meclis bende olacak yannız"...O da tamam abi dedi...Kıssadan hisse öyle tezkere mezkere işleri üff oldu abi...

Durumun özeti budur...En sevmediğim şey iç siyaset, hiç bulaşmam zaten yasak...Bu yazdıklarımızı da beka sorunu üzerine güzellemeler gibi algılasın lazoli...Silerse de silsin valla hiç sıkıntı değil...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

8. Virüs mirüs dedin tırstım resmen...Bu itibarla hedef mesaj sayımı 750 ye düşürdüm an itibariyle...Şafak 96...Plakaya gelince hızlı gider diyordu askerler, bakalım öylemi...Zaten köye gidip kendime ufak bir kelik yapaceğin...Biraz da diğer tarafa hazırlanalım, bu gidişle Ajda ile aynı koğuşa düşeceğiz...Ulen ayva...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Sayfa 15/53 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •