Sayfa 15/91 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon
Arama sonucu : 723 madde; 113 - 120 arası.

Konu: MEPET - Metro Petrol ve Tesisleri

1. İşlem hacmi 1.18 milyon
    Alışta bekleyen lot 327 000
    Satışta bekleyen lot 547 000
    Toplam satış 743 000
    Toplam alış 442 000
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Ne yapıyorsunuz millet
    İşlem adedi 1 431 000
    Alımda bekleyen 170 000
    Satımda bekleyen 522 000
    Gerçekleşen alım miktarı 451 000
    Gerçekleşen satım miktarı 981 000

3. Coşkuyu verip verip ele veriyorlar

4. Bank of geçen hafta piyasaya gelmiş bank of un kim olduğunu söylememe gerek yok heralde şimdi ufak ufak al satlarla artan Bi ivmeyle hisseyi yukarı taşıyacaklar ilgiyi de arttıracaklar ardından güm güm güm aşşağı neden bank of tan yapıyorlar çünkü bizim spk mız yurt içinden böyle yapılan işlemleri hemen mercek altına alıp inceliyor tabi yine adamına göre muamele yapıyorlar da neyse ama yabancı kurumlara pek ilişemiyorlar bu sebeple bizim patrona işini garantiye alıp yabancı Bi kurumdan yapıyor bu işlemleri yoksa bank of ne yapsın senin mepetini

5. Pandemiden sonra piyasa kelebek gibiydi uçan uçan o zaman neredeydiler yatırımcısını ezdikçe ezdiler bunlardan adam olmaz size söyliyeyim herzaman aynı senaryo işler bunlarda yatırımcı güveni 0 olmuş bunlara

6. Dün piyasaya gelen şirketler haftasına %50 ayına %100~150 pirim yapıyor biraz feyz alın mezarcılar

7. Yeni senaryoları hani satacaz dedilerya120 gün önce hala buradan bişey çıkmadı işte yatırımcının sönen beklentisini yeniden körükleyip alevlendirmek içten içe herkes ya satılacaktı satıldı mı acaba bu niye yükseliyor kesin satıldı haberi göndermiyorlar gibi gibi gibi alğı oluşturacaklar başka bişey değil 120 gün önceki habere göre zaten 50 kere değerleme şirketi belirlenip fiyat tespiti yapılmış bizim yumurtayı vitrine koyup müşteri bekliyor olmaları lazımdı zaten ama satılmayacağı için şimdilik algısıyla idare edecekler

8. THY 27 28 civarıyken buraya Bi yazı yazmıştım 25 kadar gider 32 yi dener 32 yi geçerse 62 64 civarına gider demiştim şimdi mepet 2 civarı Bi rakamı geçmiş zaman hatırlayamadım ama 2.20 2.30 civarı dır mukayeseli siz yapın 2 den 5.40 gidip 3 lere düşen mepet mi yoksa 25 den 62 ye giden ve istediğin zaman çıkma fırsatı veren THY mi siz karar verin gün sonunda mepet gibi hisseler yatırımcısının %3 ~4 ne kazandırır gerisini galip kazanır ona göre

Sayfa 15/91 İlkİlk ... 513141516172565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •