Sayfa 15/241 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
Arama sonucu : 2005 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    5 gün önce yeni sayfa açtık, kırıcı delici alet kullanmıyacaz dedik ama sen sürekli taciz ateşi yapıyorsun dayucuğum.
    Benim elim armut toplamıyor
    Kural ihlali yapıyorsun, bu son uyarım
    Aklını alırım bak
    Büyük büyüklüğünü bilecek güccük güccüklüğünü bilecek dayucum. Taciz ateş kırma dökme yoksa muhabbet takılma espri var biricik reisim hünkârım

2. Siz boğalar yok mu, her gün yeşil istiyorsunuz, 1 gün kırmızı olsa kavga gürültü eksik olmuyor
    Borsa bu bi gün düşer ertesiki gün yükselir
    Daytradecimisin ortavadeli öngörü ile hareket eden treydirmisin yohusa uzuncumusun önce bi karar ver
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Siz boğalar yok mu, her gün yeşil istiyorsunuz, 1 gün kırmızı olsa kavga gürültü eksik olmuyor
    Borsa bu bi gün düşer ertesiki gün yükselir
    Daytradecimisin ortavadeli öngörü ile hareket eden treydirmisin yohusa uzuncumusun önce bi karar ver
    Dayucum viob topiginin en sevilen üyesi kim diye oylama yapsak bir numara sen çıkarsın. Acaba seni kıskanıyor muyum ne

4. Kıskanman normal, daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.

Zayıf noktam hisse seçimi ve endekiste ortavadeli öngörü.

Hayatta başarılı değilimdir

Daytradeci olarak doğmuşum, her gün paraları katlıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kıskanman normal, daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.

Zayıf noktam hisse seçimi ve endekiste ortavadeli öngörü.

Hayatta başarılı değilimdir

Daytradeci olarak doğmuşum, her gün paraları katlıyorum
    Bak bak bak o kadar parayı katlıyon koskoca yaz geldi geçti üç beş kuzu kesip forum ahalisini mutlu etmedin pinti reis

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak bak bak o kadar parayı katlıyon koskoca yaz geldi geçti üç beş kuzu kesip forum ahalisini mutlu etmedin pinti reis
    Salih abi napim anam keseyi sırtıma dikmiş, ayrıca biliyin petkoda yüklü para kaybettim, anca sağdan soldan tırtıkladıklarımla telafi ediyorum.
    Hisse aldık battık mınakoyu
    Hamdım Piştim Yandım

7. Tabii bu konuda seni suçlamıyorum.
    Adios memedabiyi suçluyorum
    Geçen sene vob yapman batarsın diye uyarırken, hisse alman batarsınız deye uyarmadığı için
    Ahh memedabi ahhh, senide yazdım karakablı deftere
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Salih abi napim anam keseyi sırtıma dikmiş, ayrıca biliyin petkoda yüklü para kaybettim, anca sağdan soldan tırtıkladıklarımla telafi ediyorum.
    Hisse aldık battık mınakoyu
    Hisse konusunda haksız değilsin. Sene başında borsadan çıkıp birazda borçlanılması araba aldık Toyota Corolla 2007 model. Borsada o gün alıp sattığım boruda dursam serçe yi ancak alırdık bugün.

Sayfa 15/241 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •