Abi Bahçeli ağam çok kızgın ...acill analiz yapılır mi yoksa biraz beklememi z mi lazim
Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app
Abi Bahçeli ağam çok kızgın ...acill analiz yapılır mi yoksa biraz beklememi z mi lazim
Devlet Bahçeli†@dbdevletbahceli
Bayrak;milli namus ve şerefin göklerde dalgalanan itibar ve görkemidir.Peki 26-27 Şubatta İstanbul ve Ankara’ya astırılan bez parçası nedir?He he...Akp ile ittifak ederken, Akp'nin en onemli muttefiginin Barzani oldugunu bilmiyor muydun? Bayrak, Irak federe Kurt Bolgesinin bayragi.Devlet Bahçeli†@dbdevletbahceli
Eğer Barzani, bize tercih ediliyorsa, ki bu da bir tercihtir, asıl bunu iyi niyetle yorumlayamam, samimiyetle okuyamam.
Irak Federe Kurt Bolgesi ise Turkiye'nin 30 yil once kabul ettigi ve suresini defalarca uzattigi cekic guc sayesinde kuruldu. Bahceli kivircek te bakalim nasil kivirtcek?
Valla kalp kalbe karsiymis derler ya, senin mesajini hic gormeden yukardaki mesaji yazdim.
Abi Okan Irtem'in yazisi analez edilecek, bekliyor. O yazinin analezi kitap olur. O analezi bitirebilirsek, baska analeze luzum yok. Artikin gelecegi goren kahin olacaz, ne dersek cikacak.
Ağam düşünceleri bile okuyon. ...Agam daha bunamamis analiz tamam...Agam bizimle eğleniyor...☺
http://www.hurriyet.com.tr/allahim-d...ndirdi-3898229
Başkent’te inanılmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendilerini Allah ve peygamber olarak tanıtan 11 kişi sadece bir kişiden yaklaşık 2.5 trilyon lira dolandırdı. Zanlılar gözaltına alındı.Şebekenin diger uyeleri vasitasiyla mi? Bu sebeke estihbarat teskilati mi? 28 Şubat oncesi cikan haberlere benziyor.Şebekenin diğer üyeleri aracılığıyla söz konusu vatandaş hakkında bilgi toplayan Bülent Ö., esnafa evinde ne kadar parası olduğunu, nereye sakladığını ve doğmamış çocuğunun cinsiyetini söyledi.
Bu arada Barbaros Şansal birakilmis diye twitler okudum. Duma duma dum.
Kurulmuş zemberek gibiler...bu twite cuvaplar soyle,Sağlam İrade†@tahaun
birisi Sayın Bahçeli'ye Ak Parti Genelbaşkanına ve kadrolarına söylem ve politika dikte edemeyeceğini hatırlatmalı...
-cemil tutuşâ€ @cemiltutus
@tahaun refarandum öncesi bahçeliyle takışman pek iyi niyetli gelmedi1 sa
☕†@02011988TM
@tahaun nolduuu bahçeli birilerini ğöte mi getirmişBayca Sultan†@BaycaSulta
Art niyetli birisi MHP ile AK Parti arasına nifak sokmaya çalisiyosun sanacak. @tahaun1 sa
ismail kavakci†@ikavakci
@tahaun KENDİN SÖYLESENE YARRAM
Munbiç'de 250 Ozel Kuvvetler mensubunun catismalara bizzat katildigi iddia ediliyor. Bir pyd ust duzey yoneticisini esir almislar.
http://www.birgun.net/amp/haber-deta...di-148928.html
Yargi kararlarini aylar oncesinden kopyalamaya baslamistim.96 gündür tutuklu olan Grup Yorum üyelerinin tamamının tahliye edildiği açıklandı.
Yer İmleri