Alttan alabilmek değildir sanırım. Borsa oyuncularının portfoylerinin yüzde 60 i kredili ise iskontolu miskontolu temizlemek isterler. Rahatlayıp ona göre yine pozisyonlanirlar. Ben olsam öyle yapardım. Nihayetinde ucuz kredi yok. Borsacı adamların altınla mevduatla işi olmaz. Bir yere kaçmazlar ama rahatliyorlardir şu anda.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pala, bugün temsili.
https://m.youtube.com/shorts/QXlNpJrAauA
Bu adamlar sizin benim gibi. üç beş lot almıyorlar ki.. parayı parkedeyim döneyim dipten alabileyim diyemezler.. hem viop olsun hem piyasa yapiciligı saç ayakları var bu işlerin.. tahta sahipleri için diyorum. Fiyat önemli değil onlar için lot sayısı önemli. Karları fazla edindikleri lotlardan oluşuyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
portföyün tamamını satsalar zaten borsa dip olur. bunu karşılayacak ky yok. en azından belli miktar satıp biraz mevduat falan yapıp daha uyguna maliyet düşünebilirler.
faizin %15 ile %45 olması arasında epey fark var. biraz yatay takılmak belki daha cazip olabilir.
Yer İmleri