Sayfa 150/1005 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim için zaten çok ta farketmiyor, düşsede bende çıksada bende

Endekiste 5binden sonra 31bin olur diye düşünüyorum.
    ağızdadıynan bi düşeydik 5bine ama çok zorluyo herif düşmemek için
    Seneye kadar düşer gülüm

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seneye kadar düşer gülüm
    Yarın deptürürler bak dediydi dersin istersen çokoprensine iddiaya girelim
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Boşuna Tıklama
    @bosunatiklama
    ·
    1 sa
    Cübbeli Ahmet: "Araplar faziletli bir millettir. Arapları sevmek imandır, sevmemek kafirliktir."

ayağınızı denk alın
    Hass2tirsin.

4. Alttan alabilmek değildir sanırım. Borsa oyuncularının portfoylerinin yüzde 60 i kredili ise iskontolu miskontolu temizlemek isterler. Rahatlayıp ona göre yine pozisyonlanirlar. Ben olsam öyle yapardım. Nihayetinde ucuz kredi yok. Borsacı adamların altınla mevduatla işi olmaz. Bir yere kaçmazlar ama rahatliyorlardir şu anda.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bofa nın mal alacağını herkes artık biliyor. Bence maliyeti iyi olanlar da artık bofa ya mal veriyor. Yarın zaten daha alttan alırım bakışındalar sanırım.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Alttan alabilmek değildir sanırım. Borsa oyuncularının portfoylerinin yüzde 60 i kredili ise iskontolu miskontolu temizlemek isterler. Rahatlayıp ona göre yine pozisyonlanirlar. Ben olsam öyle yapardım. Nihayetinde ucuz kredi yok. Borsacı adamların altınla mevduatla işi olmaz. Bir yere kaçmazlar ama rahatliyorlardir şu anda.

mevduata kaçıp durumu izlemek şimdilik çok ideal bence.

borsayı çıkarmak için sürekli para yakmak lazım. mevduat daha garanti. hem vade sonunda bıkmış ky malını ucuzdan kapmak daha iyi seçenek.

7. Bu adamlar sizin benim gibi. üç beş lot almıyorlar ki.. parayı parkedeyim döneyim dipten alabileyim diyemezler.. hem viop olsun hem piyasa yapiciligı saç ayakları var bu işlerin.. tahta sahipleri için diyorum. Fiyat önemli değil onlar için lot sayısı önemli. Karları fazla edindikleri lotlardan oluşuyor.
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    mevduata kaçıp durumu izlemek şimdilik çok ideal bence.

borsayı çıkarmak için sürekli para yakmak lazım. mevduat daha garanti. hem vade sonunda bıkmış ky malını ucuzdan kapmak daha iyi seçenek.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu adamlar sizin benim gibi. üç beş lot almıyorlar ki.. parayı parkedeyim döneyim dipten alabileyim diyemezler.. hem viop olsun hem piyasa yapiciligı saç ayakları var bu işlerin.. tahta sahipleri için diyorum. Fiyat önemli değil onlar için lot sayısı önemli. Karları fazla edindikleri lotlardan oluşuyor.

portföyün tamamını satsalar zaten borsa dip olur. bunu karşılayacak ky yok. en azından belli miktar satıp biraz mevduat falan yapıp daha uyguna maliyet düşünebilirler.

faizin %15 ile %45 olması arasında epey fark var. biraz yatay takılmak belki daha cazip olabilir.

Sayfa 150/1005 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •