Sayfa 151/1000 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. CDS Turkey: 410
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. '' Türkiye risk primi 390 'ın üstünde ve en yakındaki G.Afrika'nınkinden 160 puan,
    Brezilya'nınkinden 180 puan ,
    Rusya'nınkinden 235 puan yukarıda.
    Rejim sürekli risk üretiyor. Ekonomi hızla küçülürken bile $/TL nin yıllık artışı %35. ''

https://twitter.com/mustfsnmz/status...16024583569408

-'' Ülkenin kaymağını yiyen Çankaya, Şişli, Kadıköy ve Beşiktaş yüzünden böyle oluyor. ''

-'' Ben bu söylemi çok ciddiye alıyorum ve korkuyorum. Burada çok açık bir hedef gösterme var. ''

-''Çok haklısınız. İç savaş çığırtkanlığıdır bunun adı. Soyut kavramlar veya ideolojiler üzerinden düşman yaratmayı geçti, açık açık ilçeleri ve orada yaşayanları hedef gösteriyor. Çok geçmez "münferit" olaylar görürüz. ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Ne kaymağı yiyor bu insanlar bende ülkenin inek kaymağını yiyorum. Parasal anlamda kim kaymak yiyor belli. Ben dolares diyorum. Gümüş kötü dövdü beni..

4. https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...asyon-2763801/

Yine betoncuları kurtarma peşindeler umutabi olsaydı şimdi bir iki kelam bişeyler yazardı..

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yaprak kıçtamıydı,şimdi geçmiş zaman hatırlıyamadım.Gözümde canlandırmaya çalıştım bilgisayar oyunu gibi yaprağı dediğiniz yere koydum yok yok olmadı bir yanlışlık olmalı ya tam bilemedim şimdi .Neyse ben de o günleri iyi hatırlıyorum hatta mağara duvarına yaptığım resimlere arada gidip bakıyorum,şimdi tabi mağara falan nerde ,allah razı olsun akp den çok geliştik çok))))))))))
    hiç boşuna ugraşma o zaman yaprak büyük kıç küçüktü,şimdi refah seviyemiz artti hazır et yedigimiz için tam tersi yaprak küçüldü kıç büyüdü,birde siz o günleri hatırlamazsınız siz o zamanlar çankayada,şişlide,kadiköyde,beşiktaşta memleketin kaymagını yiyordunuz...))
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Sayfa 151/1000 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •