Temettu verimi yuksek Ingilaz sirketlerini arastirip burada paylasalim lutfen.
Syg,
Temettu verimi yuksek Ingilaz sirketlerini arastirip burada paylasalim lutfen.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bizim aradığımız hukuki statüsü nedeniyle ingilterede olup aslında dünya çapında olanlar. Zaten ingilterenin çok sayıda uluslararası şirketi var
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
qnb finans hesapta Sterlin varsa %0,5 masrafla USD veya EURO ya çevrilerek Döviz hesabınaıza alabiliyosunuz dedi.
Garanti Yatırım'da ücretsiz Garanti Bank'taki sterlin hesabımıza alabiliyormuşuz.
Orda da ekstradan hesap bakım ücreti var. Onbinde 6. aylık kesiliyorlar hesaptan.
İngiltere'den vergisiz gelir içni katlanılacak bir meblağlar.
burdada %15-35 doğrudan vergiye tabi.
mis
Son düzenleme : Trade Shark; 02-04-2019 saat: 16:23.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Son düzenleme : Trade Shark; 02-04-2019 saat: 16:24.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
Yatırdığınız teminatın para birimi dışında bir para birimiyle işlem yaptığınız takdirde %0,5 dönüşüm ücreti (conversion fee) hesabınıza yansıtılacaktır. Örneğin; USD teminat yatırarak Avrupa Borsaları’nda EUR bazlı işlem yaptığınızda bu ücret hesabınıza yansıyacaktır.
%5 degil 0.5
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Şimdi Finans investle konuştum. Pound hesabı açılması gerekiyor.
Finansbankta'da eşzamanlı açıp oraya gönderilebilir. Tekrar arayacaklar. Pound'la işlem yapmamışlar şuana kadar.
Önemli olan Pound bakiyesinin masrafsız TR hesabıma yatması.
Bence bu forum dışında bu işlerle ilgilenen çok az kişi var.aracı kurumdakiler dahi bilmiyor
Forumda İngiltere borsaları ile işlem yapmış / temettü almış olan varsa yazsın![]()
Son düzenleme : Trade Shark; 02-04-2019 saat: 16:30.
Yer İmleri