Sayfa 152/190 İlkİlk ... 52102142150151152153154162 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bende sabah alayım dedim dün 647 getirince yarın bakalım düşerse çıkarız günlük al sat var 24 saat, gece 12 den sonra satınca yarının fiyatından satıyor güzel yani.
    Şöyle dip yaptıklarına inansam emtia ve bir de petrol fonuna girecem de şu anda çok şiştiler gibime geliyor.
    Yoksa PPF'yle, Kısa vadeliyle yada özel sektör borçlanma fonlarıyla yürümez bu iş.

2. Ben alis satis yapmak istemiyorum. Sadece parani yatirip gunluk faiz almak istiyorum ama normal mevduat degil. 22 en az veriyor. Bunun nasil oldugunu duzgun bilmiyorum
    Sadece yatirim hesapi biliyorum internet bankaciligindan. Parani menkul kiymetler ozel firmada yatirirsam ve hic islem yapmadan 23 faiz geliyor ayda. Bankada da ayni sey varmi?

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Ben alis satis yapmak istemiyorum. Sadece parani yatirip gunluk faiz almak istiyorum ama normal mevduat degil. 22 en az veriyor. Bunun nasil oldugunu duzgun bilmiyorum
    Sadece yatirim hesapi biliyorum internet bankaciligindan. Parani menkul kiymetler ozel firmada yatirirsam ve hic islem yapmadan 23 faiz geliyor ayda. Bankada da ayni sey varmi?
    Yatırım hesabına VİOP teminatı olarak yatırılan paraya gecelik faiz veriliyor.
    Ama bankalar o oranda yüksek vermiyorlar.
    Galiba özel aracı kuruluşlar da var o kadar yüksek oran.
    Bunlara birşey olursa da YTM devreye girer
    177.681 TL'ye kadar garanti var.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yatırım hesabına VİOP teminatı olarak yatırılan paraya gecelik faiz veriliyor.
    Ama bankalar o oranda yüksek vermiyorlar.
    Galiba özel aracı kuruluşlar da var o kadar yüksek oran.
    Bunlara birşey olursa da YTM devreye girer
    177.681 TL'ye kadar garanti var.
    abi anladim sagolun
    yani ben mesela GCM gibi ozel firmaya para yatirsam ve hic islem yapmasam gecelik faiz isliyor demi? bunu temsilci dogru soylemistir o zaman? yani araci kurum bankadan taminati yuksektir. bu ne kadar yuksek oluyor ve tatil gunlerde faiz isliyor demi?
    birde bu ozel araci kurumlar mesela gcm ve ya viopintegral ziraat yatirim gibi kurumlarla farklidir demi? yani ziraat yatirim banka gibi calisir ve oran yuksek degil
    177 bin tl garantimi?

5. OKT fonu günlük getirisi %0 gözüküyor. Aldığıma pişman edecek anlaşılan !

6.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    OKT fonu günlük getirisi %0 gözüküyor. Aldığıma pişman edecek anlaşılan !
    Tefas'tan alınan fonlarda sanırım fon fiyatları 09:30'da güncelleniyor. Tekrar kontrol etmenizi öneririm.

7. Kontrol edildi hala %0. Bu saatten sonra değişeceğini de sanmıyorum. Bu fonu alacak olanlar ona göre karar versin.

8.  Alıntı Originally Posted by Blackhawk48 Yazıyı Oku
    Kontrol edildi hala %0. Bu saatten sonra değişeceğini de sanmıyorum. Bu fonu alacak olanlar ona göre karar versin.
    Hafta sonu telafi eder umarım. Bol kazançlar.

Sayfa 152/190 İlkİlk ... 52102142150151152153154162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •