Sayfa 153/1004 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Diğer iddiaları hiç duymamıştım. Ama çevrede nasıl bir buhur talebi varsa krallığa 500 sene refah sağlamış. Muhtemelen baska mal ve hizmetin geçişi için de kullanildi o ticaret yollari. Belki de diğer iddialar zamanla doğrulanır.
    Dediğim gibi şaparlar....

Erduvan, Erduvan, yaşasın Kudüs Geceleri, kahrolsun Beni İsrail...Kasım Süleymani cehennemin esfele safilininde yansın inşaallah..

Molla Hıdır bin Abdül Cabbar

Kaçenzi

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Petra'yla ilgili başka iddialar da var da, şimdi şaparsak şaparlar..
    Ilk yillarda namaz petra yonunde kiliniyordu

Sonradan kibleye donulmus

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Arkadaşlar sende olmayan hatta borçlu olduğun ve acilen temin etmek zorunda olduğun şeyin fiyatını sen belirleyemezsin.O şeyin grafiği olmaz desteği olmaz direnci olmaz.Artık iyi saatte olsunların elindesin demektir,ne derlerse o olur,onlar da bu ara kaos istiyor.Yapacak bir şey yok arjantin,venezuela falan ne yaşadıysa biz de yaşayacağız.Benim ilgimi çeken kendimizi bir halt sanmamız arjantin olmak brezilya olmak hindistan olmak bir ara çin olmak yuh artık o kadar da değil modunda olduğumuz şeyler oluyor.Aslında moğolistan,nijerya,türkmenistan ve diğer saydığım ülkelerle kıyasımız mümkün.Bunlardan gelişmiş gibi gözüküyoruz ama ekonomik açıdan bakarsak bu saydığım ülkelerle borç kıyasımız nedir cidden bilemiyorum belki onlar bile daha rahat durumdadırlar.

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bir akrabamız var, avusturyada emekli yaşlı bir bayan ? Türkiye'ye yerleşti 2500 € emekli maaşı alıyor. keyfi yerinde [emoji846] bizim çalışanımız 10 saat çalışıp 200 usd alıyor. utanın be kardeşim

bir de büyümeden bahsediyorlar ?
    Iyide bati ulkelerinde 65 yasindan once emekli olamiyorsun

Yani olay o kadar toz pembe degil

5. bugunki atamayla görülüyorki damadın programina dönüş yapıldıgı netleşti
    olan damada oldu gerc onun ayagını süslü sülü kaydırdı dönüşü artık imkansız perde arkası destek verecektir
    osmanlı da şehzade vezir falan yerlerdi tek adama dönünce eski entrikalara gerimi dönüyoruz bilemedim

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ilk yillarda namaz petra yonunde kiliniyordu

Sonradan kibleye donulmus

Petra değil kardeş. İlk kıble Kudüs idi.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sende olmayan hatta borçlu olduğun ve acilen temin etmek zorunda olduğun şeyin fiyatını sen belirleyemezsin.O şeyin grafiği olmaz desteği olmaz direnci olmaz.Artık iyi saatte olsunların elindesin demektir,ne derlerse o olur,onlar da bu ara kaos istiyor.Yapacak bir şey yok arjantin,venezuela falan ne yaşadıysa biz de yaşayacağız.Benim ilgimi çeken kendimizi bir halt sanmamız arjantin olmak brezilya olmak hindistan olmak bir ara çin olmak yuh artık o kadar da değil modunda olduğumuz şeyler oluyor.Aslında moğolistan,nijerya,türkmenistan ve diğer saydığım ülkelerle kıyasımız mümkün.Bunlardan gelişmiş gibi gözüküyoruz ama ekonomik açıdan bakarsak bu saydığım ülkelerle borç kıyasımız nedir cidden bilemiyorum belki onlar bile daha rahat durumdadırlar.
    Celal Şengör demiş olması lazım: "Türkiye Afganistan'dır."

Artık nasıl anladığınıza, nereden baktığınıza göre anlamı değişebilecek bir cümle. Muhtemel bakış açılarından bazılarını sıralayalım:

Yozlaşmışlık: check
    Din sömürücülüğü: check
    Taciz tecavüz şiddet: gırla
    Narko devlet: check
    Bilim karşıtlığı: check
    Hırsızlık: check

Örnekleri çoğaltmak mümkün. Şu halde Venezuela'nın bizden fazlası var. (hayır petrolden bahsetmiyorum.) Bunlara rağmen iyi bile gidiyoruz .

8. gelelim önümüzdeki maclara daha öncede bir kaç defa aynı şeyi yazdım hatırlatmakta fayda var
    döviz isterse a.a gitsin çok umurlarında degil yeni yıla 15 in altında faizle girilecek

Sayfa 153/1004 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •