Sayfa 153/993 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

1. Ömer Çelik ten Kemal Kılıçdaroğlu'na kaçış planı yanıtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun partisinin bugünkü grup toplantısında kaçış planı açıklamalarına yanıt veren AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Bu açıklamalar çevre kirliliğinden başka bir şey üretmemiştir.dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...yaniti-1939396

Yarindan itibaren bi bak o halde, ne uretmisler.

Insallah bunlarin yargilanmalarini Tv'lerde canli yayindan izleyecegiz.

2. Kilicdaroglu'nun saat 22.00 deki aciklamasi.

3. Kılıçtar hala şunu anlamak istemiyor geniş kitleler bu tip açıklamalardan etkilemez onların cebine para koyacak refahını arttıracak söylemlerde bulunmalı hala ara sokaklarda geziyor birileri çok fena kekliyor şimdi misal insanlara desen ki kardeş 1 paket sigara 7 TL ama 20 TL de vergisi var sigarayı al git ama vergi dairesine 20 TL yatır ya da 1 litre rakı 100 TL ama 350 de vergisi var önce git vergi dairesine 350 yatır al makbuzunu gel 100 TL ye rakını al ne kadar azalır tüketim ya da yan yollara sapmalar ne kadar olur çok ama çok hem de sayısız ama şimdi gidiyorsun tekele veriyorsun 450 TL alıyorsun viskini herkes verdiği parayı biliyor KİMSE VERGİYİ BİLMİYOR 1 LİTRE RAKI 450 ONU BİLİYOR aynı şey memurda var maaşından stopaj olmasa kim gider vergi dairesine para yatırır esnaf yatırıyor mu beyfendi açıklıyor orayaya para aktarılmış buraya para aktarılmış kimse idrak edemiyor ki haklı olarak vatandaş gidip Türgeve Ensara para yatırmış mı hayır ee tıpkı tekelden sigara alır gibi rakı alır gibi alınmış vatandaştan hala buralarda takılıyor bence kasıtlı yapıyor reis kalsın devam etsin biz böyle iyiyiz diyor demiyorsa kitleler öyle anlıyor yav adamın çocuğunu dövüyorlar kuran kursu diye şikayet etmiyor aynı şeyi MEB okulunda yapsalar kıyamet kopartır neyse ya akşam akşam gülesim geldi herkesin bildiğini yeniymiş gibi dağ fare doğurdu
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4. Kendilerine yazik edenlerin basinda, YSK de gorev yapan ve Istanbul Belediye secimlerini iptal eden o 5 yargic geliyor saniyorum.

Yargitay bas savcisi bazi Anayasa Mahkemesi uyeleri. Bazi yargitay uyeleri.

Kacis tamamlandiktan sonra bunlar ne yapacak merak ediyorum.

Herhalde reisleri gibi kandirildik diyeceklerdir.

KK diyor ki, donun bu yoldan pismanlik yasalarina siginin.

Memleketi bu hale dusurenlerin hicbirinin bu yeni ruzgardan kacabileceklerini sanmiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Kılıçtar hala şunu anlamak istemiyor geniş kitleler bu tip açıklamalardan etkilemez onların cebine para koyacak refahını arttıracak söylemlerde bulunmalı hala ara sokaklarda geziyor birileri çok fena kekliyor şimdi misal insanlara desen ki kardeş 1 paket sigara 7 TL ama 20 TL de vergisi var sigarayı al git ama vergi dairesine 20 TL yatır ya da 1 litre rakı 100 TL ama 350 de vergisi var önce git vergi dairesine 350 yatır al makbuzunu gel 100 TL ye rakını al ne kadar azalır tüketim ya da yan yollara sapmalar ne kadar olur çok ama çok hem de sayısız ama şimdi gidiyorsun tekele veriyorsun 450 TL alıyorsun viskini herkes verdiği parayı biliyor aynı şey memurda var maaşından stopaj olmasa kim gider vergi dairesine para yatırır esnaf yatırıyor mu beyfendi açıklıyor orayaya para aktarılmış buraya para aktarılmış kimse idrak edemiyor ki haklı olarak vatandaş gidip Türgeve Ensara para yatırmış mı hayır ee tıpkı tekelden sigara alır gibi rakı alır gibi alınmış vatandaştan hala buralarda takılıyor bence kasıtlı yapıyor reis kalsın devam etsin biz böyle iyiyiz diyor demiyorsa kitleler öyle anlıyor yav adamın çocuğunu dövüyorlar kuran kursu diye şikayet etmiyor aynı şeyi MEB okulunda yapsalar kıyamet kopartır neyse ya akşam akşam gülesim geldi herkesin bildiğini yeniymiş gibi dağ fare doğurdu
    Aman iyi gul, yarin sabahtan itibaren pek gulemiyeceksin nasil olsa.

Soygunun boyutlari ortaya ciktikca, ki kendini kurtarmak derdine dusen Hakim'lerin aciklamalari, herkesi gulemez hale getirecektir.

Memleket yaniyor, o kadar kamu oyu arastirmalari var, sen hepsini cozmussun.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aman iyi gul, yarin sabahtan itibaren pek gulemiyeceksin nasil olsa.

Soygunun boyutlari ortaya ciktikca, ki kendini kurtarmak derdine dusen Hakim'lerin aciklamalari, herkesi gulemez hale getirecektir.

Memleket yaniyor, o kadar kamu oyu arastirmalari var, sen hepsini cozmussun.
    Valla bu ekonomiden memnun olan varsa ben şaşarım ekonomide gelir transferi bu kadar aleni bu kadar hızlı hiç bir dönem olmadı ben hala şaşkınım ama bu benim şaşkın ve tepkili olmamla çözülmüyor konut fiyatları kiralar sebze meyve mazot alkol A dan Z ye tüm dengeler ve algılar sapıttı ağlanacak haldeyiz gülsek ne içip güzelleşiyoruz işte
    Son düzenleme : metin68; 24-05-2022 saat: 23:49.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. özdağ/mülteciler gündemden düşürüldü, görev başarılı...
    Memento mori

8. 16,2 üstü sıkıntı, dönerse buralardan döner..
    Memento mori

Sayfa 153/993 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253653 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •