Noldu pole 3 hafta önceki fiyata gelmiş kar satişina ayak uyduruyo 2 gündür😊😊
Noldu pole 3 hafta önceki fiyata gelmiş kar satişina ayak uyduruyo 2 gündür😊😊
Burdaki önünu goremeyenlere söylim ayın 21 deki olayı çözen nefes alır.
Yazık oldu 1.5 artı vermisti 2 gun önce 2 günde geri aldi
Takip etmeyenlere soylim 10 aydir yabanci dedigimiz %5 lik kesim hisseyi hergün alip satiyo %3 iniyo %5 cikiyo hıç bir gün %6 olmadi yabanci orani 10 aydir bu bir 24 ay daha devam eder artik alan razi satan razi masallah adamlar iyi kazandı.
Siz bozuk anlatım ve yazım bilgisi ile kurnazlık yaptığınızı düşünerek millete akıl veriyorsunuz ya:Valla, bırakın polhoşu bistten çıkan kazanıyor. Bizin borsa yabancı ile hareket ediyordu. Yerli parasını dolara yatırıyor. Yabancı baktı: borsaya girerken bozdurdugu dövizi, çıktığında alamıyor (döviz yükseldiği için) piyasadan çekildi, hisse senetleri çakıldı, piyasa malupulasyonculara kaldı . Bu şahıslar: kolay işlem yapabilecekleri halka açıklığı düşük şirketlere yöneldi. Adamlar, beş on milyonluk şirketleri toplayıp yirmi yirmibeş katına küçük yatırımcıya çakıyor. Büyük şirketleri ekonomik olarak çeviremiyorlar ,yabancıda yok, polho ve genelde bist dolar olarak tarihin en düşüğünde ( bugün biraz daha eridi) Bu saatten sonra borsada kalanin daha çok kaybedeceği kesin,yabancı yeniden işlem yapmaya başlamadan bistten uzak durmakta fayda var.
Kartal sen arabanı satmaya başla sanırım senin beklediğin fırsat gelecek gibi. Ancak, polhoş yüksekse bile sen ,sattığın arabayı geri açabileceğinden şüpheliyim. Turkiyede bist ve ücretler dışında herşey hızlı şekilde yükseliyor. Ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Dar alanda kısa pas yaparak günü kurtarmaya çalışıyorlar. Kimse önünü göremediği için risk almak istemiyor. Önüm de ekran, en az beş yada altı defa Vermiş olduğum talimatı iptal ettim. Açık olan derinlikten bakıyorum, çoğu tahta yataya sardı, üç beş kademe aşağı üç beş kademe yukarı. polhoş (Çöp hisse) de aynı.Borsa da umutların bittiği yerdeyiz.ytd
Tahda ki alış ve satış miktarlarına aldanmayın, tamamen yanıltmaya satış yapmaya yönelik. Dün 2.68 de 800 binin üzerinde alış bekliyordu ,bugün 2.66 yüzüne bakan yok. Maden Dün 2.68 den alıcıydın, bugün 2.66 neden almıyorsun, dünden bugüne ne değişti . Yani kademelerde ki bekleyen alışlar gerçeği yansıtmıyor. Günün stratejisine göre şekillenmiş talimatlar o kadar. Allah bilir ama , oda %99.9 kredidir.ytd
Kimseye akıl vermiyoz isteyen istedigi kadar alsın herkesin akli kendine yeter, sen burdan darbe yedin belli ben kazaniyorum pegasusdan kazandigim 12 bin polho aliyo bana bide banka hissem var rahatim ,arabanin satilmasi benim 2.50 altinda dedigim gibi 2 yaklasmaya başlasin bir günde arabayi satarım buna inan burdan yükselecek pol bana 2 tane toog alır. herşey birgün degerini bulur .
Yer İmleri