Sayfa 155/1003 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. 90 98 arası işlemleri bi incele. Bofa robotu girdi bi haltlar etti. Malı orada aldı. Şimdi alan da kendi satan da kendi çize çize oynuyor amaç müşteri çekmek nereye gider nerede tutar bilinmez.

Artik piyasa yok, oyuncular biziz küçük yatırımcı, büyük yabancı fonlar yok. Tek elden piyasa yani. Bul karayı al parayı piyasası.

Neyse temel e hala bakıyorlar Tüpraş almaları lazımdı zaten.
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    TUPRS gerisin geri sardı..
    Geçen de 128 den 121 e düşmüş sonra 142 ye fışşşkırmış idi..
    Gerçekten inanılmaz..Kademelerde alıcı satıcı da yalan..
    Kendine alıyo veriyo..

Hatırlayan var mıdır bilmiyorum ama 10 15 sene önce fiyatın bir manası vardı..
    Yabancı gelir malı boşalttı mı ..bir daha adam olmaz o kağıt derdik ve haklıda çıkardık..

Şimdi ise bir önemi yok..btc den farkı kalmadı fiyatın..
    Aşşa yukarı inen çıkan bişi..

Alışlar satışlar ..hepsi yalan..

Bi anda paldır küldür veriyorlar..
    Bir anda gerisin geri sarıyor falan..
    Ne aldın ..ne verdin..
    Kim verdi..Neden gerisin geri aldı..

Bir anda bi yüzde 1 alıyor 1 saatte sonra 5 saat geviş..Tamam bi posta daha alacak diyorsun dimdirek düşüyo..
    ertesi gün gap li açıp yüzde 1 daha sürüyo..
    Bu nedir yaa..
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Süper özet, olay bu. Algotrading artık tüm piyasalarda çalışıyor teknik temel takas analiz çöp.
    TUPRS gerisin geri sardı..
    Geçen de 128 den 121 e düşmüş sonra 142 ye fışşşkırmış idi..
    Gerçekten inanılmaz..Kademelerde alıcı satıcı da yalan..
    Kendine alıyo veriyo..

Hatırlayan var mıdır bilmiyorum ama 10 15 sene önce fiyatın bir manası vardı..
    Yabancı gelir malı boşalttı mı ..bir daha adam olmaz o kağıt derdik ve haklıda çıkardık..

Şimdi ise bir önemi yok..btc den farkı kalmadı fiyatın..
    Aşşa yukarı inen çıkan bişi..

Alışlar satışlar ..hepsi yalan..

Bi anda paldır küldür veriyorlar..
    Bir anda gerisin geri sarıyor falan..
    Ne aldın ..ne verdin..
    Kim verdi..Neden gerisin geri aldı..

Bir anda bi yüzde 1 alıyor 1 saatte sonra 5 saat geviş..Tamam bi posta daha alacak diyorsun dimdirek düşüyo..
    ertesi gün gap li açıp yüzde 1 daha sürüyo..

Teknik temel bakanı bitirdiler..
    Tamamen iç güdü piyasası..
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. tüpraş'ta indikatörler çok şişmişti. düzeltme geldi.

SHORT poz yok..

Düşüncem endeks de kaçtı kaçıyor..verdi veriyor zigzağına geçecekler..

Bu arada yurtdışı için DOW yeni zirve yapar DAX ise biraz geriden koca yeşil çubuklarla eşlik eder demiştim..

Yurtdışında da çöküşü geçtim..Düzeltme emaresi bile yok şu anda..
    Orası bizim borsa gibi değildir..Daha ağır hareket eder formasyonun tamamlanması zaman alır..
    Lapppadak bi anda anca ve anca pandemi gibi bir durum olursa verirler..Onu da derin dünya devleti adamı deelsen bilemezsin..

DOW sanki 40.000 leri yakacak gibi ama..
    1) Dow 3. dalga yaparken EM'lerde short açmak manyaklık deneyelim de boşuna para kaybetmektir. Şu anda daha 5.1'in 3. dalgasını (5.1.3) yapıyor. Daha 5.3 ün kendisi var. Ama önce 5.1 bitiminde 700-1000 puanlık 5.2 realizasyonu var
    2) 5. dalgada olduğumuz için ilk ÇOK CİDDİ realizasyon zaten büyük döngünün, yani 18000-38000 yükselişinin düzeltmesi olur ki (kimileri buna çöküş diyecektir) bu da öyle aniden olmaz. Yapılması gereken 5.3 zirvesinde shortları açıp, 5.5 zirvesine kadar rahatlıkla dayanacak teminat bulundurmaktır. 5.5 gelsin short açayım diyenlerin çoğu büyük realizasyonu kaçırır
    3) Pandemi öncesinde de 5.3 dalgası kabak gibi gelişmiştir. Dalgalar çok barizdir. Sadece 5.5 kısa sürdüğü için çoğu kişi bunu kaçırdı. Yani derin dünya devleti adamı olmaya gerek yok. Dow'da ciddi para götürmek isteyen 5.3-5.5 arasında geçici kaybı kabullenmeli, teminatı ona göre ayarlamalıdır.
    4) Doğrudur, "Dow bizim borsa gibi değildir..Daha ağır hareket eder formasyonun tamamlanması zaman alır.." Bu yüzden Dow %5-6 yapacak ise ve biz bir de dolar rallisi yaşamış isek, şimdi olduğu gibi, bizdeki artış %20 üzerine rahatlıkla çıkabilir. Bunu Sn sindoma'ya da yazmıştım.
    Dow'u iyi anlamak ve EM ler ile ilişkisini doğru kurmak gerekir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    tüpraş'ta indikatörler çok şişmişti. düzeltme geldi.
    ki herkes bekliyordu. sürpriz ya da saçma sapan bir düşüş olmadı. hakkaniyetliydi. ele verme yok.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    1) Dow 3. dalga yaparken EM'lerde short açmak manyaklık deneyelim de boşuna para kaybetmektir. Şu anda daha 5.1'in 3. dalgasını (5.1.3) yapıyor. Daha 5.3 ün kendisi var. Ama önce 5.1 bitiminde 700-1000 puanlık 5.2 realizasyonu var
    2) 5. dalgada olduğumuz için ilk ÇOK CİDDİ realizasyon zaten büyük döngünün, yani 18000-38000 yükselişinin düzeltmesi olur ki (kimileri buna çöküş diyecektir) bu da öyle aniden olmaz. Yapılması gereken 5.3 zirvesinde shortları açıp, 5.5 zirvesine kadar rahatlıkla dayanacak teminat bulundurmaktır. 5.5 gelsin short açayım diyenlerin çoğu büyük realizasyonu kaçırır
    3) Pandemi öncesinde de 5.3 dalgası kabak gibi gelişmiştir. Dalgalar çok barizdir. Sadece 5.5 kısa sürdüğü için çoğu kişi bunu kaçırdı. Yani derin dünya devleti adamı olmaya gerek yok. Dow'da ciddi para götürmek isteyen 5.3-5.5 arasında geçici kaybı kabullenmeli, teminatı ona göre ayarlamalıdır.
    4) Doğrudur, "Dow bizim borsa gibi değildir..Daha ağır hareket eder formasyonun tamamlanması zaman alır.." Bu yüzden Dow %5-6 yapacak ise ve biz bir de dolar rallisi yaşamış isek, şimdi olduğu gibi, bizdeki artış %20 üzerine rahatlıkla çıkabilir. Bunu Sn sindoma'ya da yazmıştım.
    Dow'u iyi anlamak ve EM ler ile ilişkisini doğru kurmak gerekir.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sen de DOW da bi 40.000 demiştin sanırım demi?..

Ben karıştırıyorum yoksa..

Sen de DOW da bi 40.000 demiştin sanırım demi?..

Ben karıştırıyorum yoksa..
    EW de üst sınır vermek pek mümkün değil. Minimum 37000, normalde 38000. Ama daha yukarıya da savrulabilir.
    Belli bir rakama şartlanmak yerine dalgaları saymak gerekir.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    90 98 arası işlemleri bi incele. Bofa robotu girdi bi haltlar etti. Malı orada aldı. Şimdi alan da kendi satan da kendi çize çize oynuyor amaç müşteri çekmek nereye gider nerede tutar bilinmez.

Artik piyasa yok, oyuncular biziz küçük yatırımcı, büyük yabancı fonlar yok. Tek elden piyasa yani. Bul karayı al parayı piyasası.

Neyse temel e hala bakıyorlar Tüpraş almaları lazımdı zaten.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Neo..
    Alırlar ok..
    Ben taaaa nisan ayında tuprs topiğinde yazdım..3. çeyrek bilanço..sonbahar da hareketlenir diye dee..
    Ben 20 senedir anlık izlerim her gün..
    Anlatması güç..
    Hareketler..

Saçma artık..
    Eskiden de yürüyen tahtalar olurdu falan ama..
    Böyle deeldi ya..

Hatta meşhur tepeden yüzde 20 düştü mü trend bitti tamam bu iş derdin mesela..Ve haklıda çıkardık..
    Şimdi bakıyorum 240 dan 150 ye düşmüş froto..
    ayyylardır sürünüyo oralarda..
    chip krizi falan deniyor..

Bir anda dimdirek tavan lıyor falan..Yahu...
    DOAS
    27 den 35 e gidiyo..Dönüyor gerisin geri 29..Haydaaa..
    Tamam bitti diyorsun..1 ay böyle..
    hopp 4 günde yeniden 36..
    Haydaaa..

Sayfa 155/1003 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •