Sayfa 152/1003 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Yanlış anlaşılmasın,bende kimseye laf sokma için yazmamıştım. Sonuçta günlük trade ettiğimiz için üçbeş gademe bişeyler çıkartabilirmiyizin derdindeyiz.
    yoksa borsa düşmüş müş çıkmış mış ralli oluyormuş muş hesabını yapmıyorum. zaten kaç gündür ralli oluyo herkes görüyor, rüzgara karşı çiş yapmanın anlamı yok,orta ve uzun vadeli düşünen adamlar olmadığımızdan biz heyecan olsun adrenalin olsun derdindeyiz.
    bol kazançlar
    Hamdım Piştim Yandım

Shortlar elimize yapıştı emanuke..saat 13.00a kadar endexi salmazlar gibi..ordan sonra biraz vercekler gibi....

3. Verdim isdemirleri 13.47-48 den Sindoma...
    Akşama beklenti büyük, geçen seferi aklımızdan çıkarmamak lazım...
    Akşama Ereğli-isdemir bilanço...Ayrıca Toaso...
    Elimdekiler belli onlarla yolum uzun...
    Bol kazançlar herkese...

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Elimizde spot mal gani gani olduğu için boğayız..
    El mahkum..
    El sabır..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bendeki spot mal (tuvalet kağıdı) stoku sendekinin bikaç katı, ne yapak kader böyle imiş viop dan işte 3 5 yanına bişey koyar mıyız dert o yani.

5. Yukarı giderken hep daha daha daha
    Aşşa giderken hep daha daha dahaaa..

Dememek lazım..

Forumda şuan gördüğüm short açmak manyaklık lannnnn..nereye shorttt..huaaaaaaa...falan..

aynısı 1460 larda da 1 ay önce oldu..Ben o zamanlar bir şarkı sözü ile "only way is up" borsa düşmezzz düşemez marş marşşş...demiştim..

Nereye gidecek..Neden gitsin...Bir neden yok..denmiş idi..

Çok merak ediyorum hakkaten kazanan eden ne kadar bu viop aleminde ya..
    Büyyyyyüükk bir çoğunluk avare kasnak gibi boşa dönüyor diye düşünüyorum..

6. LONG poz 1619 kapandı..TURPS ların çok büyük bir kısmını geçen cuma verdim

Petkm ve zararda oturmaya devam ettiğim HALKB ile devam..
    Çok yordu bu pozlar beni..faiz indirimi üzerine persona von papel saçmalığı derken..
    Biraz dinlenmece..

SHORT poz yok..

Düşüncem endeks de kaçtı kaçıyor..verdi veriyor zigzağına geçecekler..

Bu arada yurtdışı için DOW yeni zirve yapar DAX ise biraz geriden koca yeşil çubuklarla eşlik eder demiştim..

Yurtdışında da çöküşü geçtim..Düzeltme emaresi bile yok şu anda..
    Orası bizim borsa gibi değildir..Daha ağır hareket eder formasyonun tamamlanması zaman alır..
    Lapppadak bi anda anca ve anca pandemi gibi bir durum olursa verirler..Onu da derin dünya devleti adamı deelsen bilemezsin..

DOW sanki 40.000 leri yakacak gibi ama..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yukarı giderken hep daha daha daha
    Aşşa giderken hep daha daha dahaaa..

Dememek lazım..

Forumda şuan gördüğüm short açmak manyaklık lannnnn..nereye shorttt..huaaaaaaa...falan..

aynısı 1460 larda da 1 ay önce oldu..Ben o zamanlar bir şarkı sözü ile "only way is up" borsa düşmezzz düşemez marş marşşş...demiştim..

Nereye gidecek..Neden gitsin...Bir neden yok..denmiş idi..

Çok merak ediyorum hakkaten kazanan eden ne kadar bu viop aleminde ya..
    Büyyyyyüükk bir çoğunluk avare kasnak gibi boşa dönüyor diye düşünüyorum..
    iyi trader kazandığını da söylemez kaybettiğini de. Ketum olur, çok kazandığında da soğuk kanlı olur. Kaybetme anında korkmadan stop loss tuşuna basar masadan kalkar.
    Bu tür özellikleri olan tanıdıklarım var, uzun vadede sürekli kazanan taraftalar ve portföyleri büyüyor. Ama bir o kadar da yıpratıcı bir iştir adamı içten içe çökertir.
    Bazen viop dan sonra spottaki mallarıma arsaymış falan gibi bakıyorum viop tamamen psikoloji ve stratejiden oluşan bir alan.
    Söylentiye göre kazanan oranı %30 civarıymış...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Viop da anlamlı kazanan %5 den fazla değildir...
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    iyi trader kazandığını da söylemez kaybettiğini de. Ketum olur, çok kazandığında da soğuk kanlı olur. Kaybetme anında korkmadan stop loss tuşuna basar masadan kalkar.
    Bu tür özellikleri olan tanıdıklarım var, uzun vadede sürekli kazanan taraftalar ve portföyleri büyüyor. Ama bir o kadar da yıpratıcı bir iştir adamı içten içe çökertir.
    Bazen viop dan sonra spottaki mallarıma arsaymış falan gibi bakıyorum viop tamamen psikoloji ve stratejiden oluşan bir alan.
    Söylentiye göre kazanan oranı %30 civarıymış...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 152/1003 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •