Sayfa 155/662 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Sayın forumdaşlar,

perşemde günkü İş bankası genel kuruluna gideniniz oldu mu?

Esas sözleşmeye göre göre banka karları nasıl bölüştürülüyor?

Zaman içinde nasıl değişikliğe uğramış?

https://www.isbank.com.tr/contentman...utanak2023.pdf

bu yılki toplantı tutanaklarının linki.....

Birazda bilgi sahibi olalım.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Yönetim kurulu üyeleri aylık maaşlarını açıklasa daha iyi olurdu ülkede maaş ortalaması 13000 TL civarları he asgari ücret 8500 TL ortalama ev kirası 7000 TL doğalgaz su elektrik 9000 TL bankada işe başlayan yeni memur ne kadar maaş alıyor ?ya aslında yazılacak çok şey varda neyse İşbank genel müdürü doğrusunu yapmıştır personeli temettü alacaktır fakat sevmiyorum yönetim kurulu üyelerini tok insan aç insanın halinden anlamaz umarım 14 mayısta seçimlerde değişim olur.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Acikliyorlar zaten. Tutanakta da var.
    Aylik brut 90bin papel. 1 yil garanti.

4.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Acikliyorlar zaten. Tutanakta da var.
    Aylik brut 90bin papel. 1 yil garanti.
    Jestiyon var mı jestiyon?

5. Jestiyon varsa ve maaş/huzur hakkı şeklinde ödenecekse yılda en az 1 milyon:

İş Bankası’ndan çalışanlarına 11 maaşlık temettü
    2022'de rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor temettü ödeme kararı aldı. Bankanın 23 bin çalışanı 3 Nisan'da 11,3 maaş temettü alacak.
    https://www.dunya.com/sektorler/is-b...-haberi-690066

6.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Acaba durum kötü de, bir sefer verelim nasilsa bir daha nah alirlar durumu mu var?
    11 maas prim cok sacma olmus. Anormal bir durum. 2-3 maas tamam da 11 ne ?????? Madem maas az, o zaman maasina zam yap adamin. Temettuyle yama yapmak bence de cok sacma.
    Forumda cok yazmiyorum artik ama burda bi bilgi eksikligi var gibi bu prim deil temettu is bankasi calisanlari bizler gibi ayni zamanda munzam uzerinden yatirimci yani onlar da bizler gibi temettu aliyor gayet olagan bi durum onlara temettu gitmezse bizlere de gitmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by zido Yazıyı Oku
    Forumda cok yazmiyorum artik ama burda bi bilgi eksikligi var gibi bu prim deil temettu is bankasi calisanlari bizler gibi ayni zamanda munzam uzerinden yatirimci yani onlar da bizler gibi temettu aliyor gayet olagan bi durum onlara temettu gitmezse bizlere de gitmez.
     Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, çalışanlara gönderdiği e-postada, tüm çalışanlara 11,27 maaş temettü verileceğini bildirdi.

https://www.dunya.com/sektorler/is-b...-haberi-690066
    linkini dahi vermisim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by zido Yazıyı Oku
    calisanlar yilda 11 temettuye ek olarak prim ve jestyon primi de aliyor mu bari ?
    zaten bugün sandiklari munzam da hissesi kadar temettü alacak.

durum boyleyse hissede sinir krizi gecirmek yerine, isbankasi'nda biran önce ise baslayip mali götürmek lazim

Sayfa 155/662 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •