48.5 milyar dolarlık serveti devlete geçti!..
MGK’ya sunulan FETÖ’yle Mücadele Raporu’na göre örgütün, finansal ayağı kırıldı. 7.5 milyarı gayrimenkul, 41 milyar lirası şirket varlığı olmak üzere hainlerin toplam 48.5 milyarı devlete geçti.
Çok ciddi haber yaptıkları aşikar
O şirket çalışanlarının maaşları, onların ikramiyeleri, vergileri, borçları derken devlet 6 ay a kalmaz yeni "kit"ler edinmiş olur.
Doğrudur..bu açıdan bakıldığında sorun yokta..bunların içinde döviz kazandıran şirketlerde vardır mutlaka..devlet, yada kayyumlar bunların döviz kazandırıcı hizmetlerine devam edebiliyor mu..ediyorlarsa ok..fakat ben sanmıyorum..malum ülkenin döviz kazancı çok daha önemli artık..
İlk yaptıkları iş asgari 50.000 lira maaş ve bonuslarla o şirketlere yandaş yönetici atamak...
Bir tanesini tanıyorum.
Muhasebe şefiydi eskiden.
Ama felaket bir şekilde sıçradı basamakları...
Son düzenleme : BORA YAŞAR; 19-07-2017 saat: 11:03.
Zaten devletimiz niçin var..basamaklar sıçrasın diye var..
Sağolsunlar..esnafımız, köylümüz..
Bora abimiz iyi bilir, bunları..![]()
İşte o hayal dünyasında yaşayan rum zalak alaman dayisina güvenip çıkarsa adalara
Bi gün bu dediklerim için siyasi yasal zemin oluşturmuş da oluyo
Yani tek akıllı onlar ha
Aha aha aha
Dün ahmetg yede yazdım gene yazıyom
Sadece mevcut konjonktoru gören
Bi milim yol dahi alamaz
Gelem alaman dayiya gitcek nsu davasinda karari Tr nin nabzina göre şerbet vercek ama yimez
Dxy ya artarsa dolar artar :-)
İstanbul Ticaret Odası, İTO üyesi olan 400 bin şirket adına, FETÖ/PDY darbe girişimiyle ilgili İstanbul'daki ana davaya müdahillik talebinde bulundu
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri