Sayfa 157/651 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. 90 bin lot yekunde çok değil elbette ama her gün karanlık odada en fazla 3-5 bin islem olurken bugün bu kadar çok olması dikkatimi çekti bende sıkılan umutsuzluğa kapılan ky olduğunu düşünüyorum büyük bir yatırımcı olsa binlerle uğraşmaz birde büyük yatirimcilar satmadan önce hisseyi belli bir yere kadar yükseltip ordan satar

2. Ben de böyle düşünüyorum çok doğru ky.satışları devam ederse bir süre sonra biraz çıkış gelebilir

3. Bimekste 0.29 lu fiyatta Küçük yatırımcı daki 20-30 bin lotlar için hesap yapmaz büyükler... Çıkıp için olumlu haberler ve iyi bilançolar gerekir... Soekilatüf çıkışlar ancak mal vermek için yapılır...

4. dün bimeks genel merkez mügürlüğün önünden gectim alt depo kısımla dükkan kısmı remax kiralık afişi asılmış bizim le bir alakası olduğunu sanmıyorum bilen biri aydınlatırsa sevinirim

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

5. Bimeks genel merkezi atasehirde bir plaza şeklinde eğer remax plazaya kiralik yazısı astiysa bizi ilgilendirir ama plazanin altındaki dükkana kiralik yazdiysa bizimle ilgisi yoktur

6.  Alıntı Originally Posted by alical Yazıyı Oku
    Bimeks genel merkezi atasehirde bir plaza şeklinde eğer remax plazaya kiralik yazısı astiysa bizi ilgilendirir ama plazanin altındaki dükkana kiralik yazdiysa bizimle ilgisi yoktur
    Bizi ilgilendiriri biraz açar mısın ? Yani ana depoda mı kapanıyor ?

7.  Alıntı Originally Posted by ozgur35 Yazıyı Oku
    Bizi ilgilendiriri biraz açar mısın ? Yani ana depoda mı kapanıyor ?
    Plazanin altındaki dükkan kiraliksa bizimle ilgisi yoktur isbankasi genel merkezindeki plazanin altinda da eczane var yani dükkanın merkezle bir ilisik kurmak doğru değildir ana deposu orda değil sadece yönetim merkezidir orası depolar duruyorsa gebze ve corludaydi

8. Muhtemelen depolarda kapanmıştır depo magazalara mal tedariki için kullanılır mağaza yok ki depo olsun

Sayfa 157/651 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •